Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SEGA, Angry Birds geliştiricisi Rovio'yu 706 milyon Euro'ya satın alıyor

 
 
SEGA Sammy Holdings'in yan kuruluşu SEGA Corporation, Finlandiyalı mobil oyun şirketi Rovio Entertainment'ı 706 milyon Euro'ya (yaklaşık 773,8 milyon dolar) satın alacağını duyurdu. Satın alım işleminin 2024/3 mali yılının ikinci çeyreğinde tamamlanması bekleniyor.
 
SEGA yeni satın alımlarla genişlemeye devam ediyor
 
 
 
Geçtiğimiz günlerde SEGA'nın Angry Birds geliştiricisi Rovio'yu satın alacağını bildiren bir haber yapmıştık ve o zamanlar henüz bu durum resmiyete dökülmemişti. Şimdi ise SEGA yeni bir duyuruyla stüdyoyu 706 milyon Euro'ya alacağını açıkladı. SEGA bu satın alımla beraber daha çok platforma erişecek ve yeni içerikleri oyunculara bu stüdyo aracılığıyla sunacak.
 
Öte yandan SEGA, küresel çapta işlerini genişletmek ve güçlendirmek için İngiltere merkezli The Creative Assembly stüdyosundan Japonya merkezli ATLUS'a kadar çok sayıda geliştirme stüdyosunu bünyesine kattı. Satın alınan stüdyoların tümü ölçeğini büyük ölçüde genişletirken aynı zamanda dünya çapında birçok yeni oyunlar yayınladı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu sega
Beklenen haber geldi! Diablo 4'ün geliştirmesi tamamlandı Oynarken öğrenebileceğiniz macera oyunu Dolphin Spirit: Ocean Mission duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.4.2023 00:43:25

0
konsol kur oy verelim sega

Venomstr

18.4.2023 13:47:28

0
Sega'ya yakışır, güzel oyunlar çıkarabilirler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sega
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız