Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beklenen haber geldi! Diablo 4'ün geliştirmesi tamamlandı

 
 
Blizzard Entertainment, Diablo IV'ün geliştirmesinin tamamlandığını duyurdu. Bu tamamlanmayla beraber artık oyunda yer alan küçük hatalara odaklanılacak ve oyunculara çıkış tarihiyle beraber sunulmaya başlanacak. Diablo IV için bir dönüm noktası olan bu tarihle beraber yeni bir deneyim bizleri bekliyor.
 
Diablo IV Haziran'da geliyor
 
 
 
Diablo IV'ün geliştirmesinin tamamlanmasının ardından Diablo genel müdürü Rod Fergusson çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Diablo IV'ün geliştirmesi an itibarıyla tamamlandı ve oyunun 6 Haziran'daki çıkışı için büyük ve somut bir adım atmış olduk. Büyük ve karanlık bir dünyayı keşfedebileceğiniz bu oyunda birçok içerik sizleri bekliyor."
 
Diablo IV'te oyuncular, Sanctuary dünyasının karanlık ve gotik tarafını deneyimleyebilecek, keşfedebilecek ve bu dünyanın yeni maceralarına atılacak. Bu macera boyunca oyuncular zorlu ve şeytani ordularla savaşacak, bu savaşlarda hayatta kalmak için karakterlerini güçlendirecek ve daha fazlasını yapabilecek.
 
Diablo IV, 6 Haziran'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Battle.net aracılığıyla PC için çıkış yapacak. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Diablo IV Diablo 4 Diablo Blizzard Blizzard Entertainment PS4 Xbox One PC
VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi 2. Split'in 3. Haftası Tamamlandı! SEGA, Angry Birds geliştiricisi Rovio'yu 706 milyon Euro'ya satın alıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo IV
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız