Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SCE Worldwide Studios Patronu Insomniac İçin Üzgün


 
    Yıllardır Playstation markasına çıkardığı oyunlarla dikkat çeken oldukça fazla hayranı bulunan Insomniac'ın artık sadece Playstation'a özel çalışmayacak olması SCE Worldwide Studios Patronu Shuhei Yoshida'yı üzmüş.
 
     Electronic Arts ile anlaşarak PS3 ve Xbox 360 için yeni bir oyun hazırlayan firma, Sony'nin en büyük rakibi (Nintendo'nun kendisini farklı kulvarda gördüğünü göz önüne alırsak) Microsoft'un konsoluna da bu oyununu çıkaracak olması eminim Sony'deki bir çok kişiyi üzmüştür.
     
    Üzüntüsünü dile getiren kişilerden olan Yoshida, Insomniac'ın daha fazla kişiye ulaşmak için bu kararı aldığını ve firmanın birkaç yıl önce bu niyetini duyduğunda üzüldüğünü, çünkü kendileri büyüdükçe Insomniac'ın da büyüyeceğini (yani daha fazla kitleye ulaşacağını) söyledi.
 
     Yoshida, yine de Playstation 3 sahiplerinin bu duruma üzülmemelerini, çünkü Insomniac'ın işe daha fazla kişi alarak daha fazla oyun yapacak olması nedeniyle mutlu olmaları gerektiğini (nikahına benii çağır sevgilim) söyleyerek oldukça ılımlı bir tavır takındı.
 
     Insomniac'ın yeni oyununu E3 fuarında göremedik, belki Ağustos ayında Almanya'da düzenlenecek olan Gamescom'da görme fırsatı yakalayabiliriz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insomniac Yoshida PS3 Xbox 360
FFXIV'ün PS3 Sürümü Neden Ertelendi? 26.Haftanın Satışları (2010)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ratchet & Clank: A Crack in Time
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız