Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Insomniac, "I-5" Adlı Oyununu İptal Etmiş


 
     Ratchet & Clank ve Resistance ile Sony'nin en önemli geliştiricilerinden biri durumda olan Insomniac bir süre önce bir açıklamaya yaparak Xbox 360 için de piyasaya çıkacak olan yeni bir oyun hazırlığında olduğunu söylemişti.

     Uzun yıllar Playstation için çalışan firma artık başka konsollara da oyun yapacak, ama yeni oyununun ne olduğu ile ilgili henüz hiç bir bilgi yok. Peki eski projelerinden birisi yeniden hayata dönebilir mi?

     Insomniac'tan yapılan açıklamaya göre yukarıda da görebileceğiniz gibi elinde sopa olan bir kızın bulunduğu kod adı I-5 olan bir oyun 2000 yılında Playstation 2 için geliştirilemeye başlanmış, ama daha sonra bu projenin iptal edilmiş.
 
    Tasarımcı Brian Allgier'ın açıklamasına göre I-5, Tomb Raider'ın The Legend of Zelda ile buluştuğu bir oyun olarak düşünülmüş. Hardcore Fantasy olduğu söylenen bu oyunda biraz da RPG öğeleri bulunabilirmiş.

     Kim bilir belki de Xbox 360 ve Playstation 3'te bu proje yeniden hayat bulabilir. Insomniac'ın FPS'den çok böyle bir oyunla karşımıza çıkması hem firma hem de bizim için daha hayırlı olur diyebiliriz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Ratchet & Clank : A Crack in Time Sony EA Insomniac Xbox 360 PS3 I-5
Japonya'da İlk Gün Oyun Satışları Çinliler Sonunda iPad'in de Benzerini Yaptı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ratchet & Clank: A Crack in Time
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız