Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ratchet & Clank'ın Yaratıcısı Xbox 360 Yolunda


 
     Bu nesille birlikte Playstation konsollarına özel olarak çıkan bir çok serinin yeni oyunlarının Xbox 360 için de geliştirildiğini gördük. Yıllardır Playstation'a özel olarak piyasaya çıkan Tekken dahi Xbox 360 için piyasaya çıktı.
 
    Sony'nin oyunların çoklu platform olmasından dolayı büyük zarar gördüğü inkar edilemez. Şimdi de 14 yıldır Playstation markasına özel oyunlar üreten Insomniac yeni bir oyunla Xbox 360'a çıkarma yapıyor.
 
     Insomniac ve EA anlaşması sonucunda Xbox 360 ve Playstation 3 için yeni bir oyunun yolda olduğu açıklandı. Firma yetkilileri Xbox 360'a oyun çıkarmakla daha geniş bir kitleye hitap edebileceklerini ve bu nedenle heyecanlı olduklarını söylüyor.
 
    Bu yeni oyunun çıkış tarihi ile ilgili bir açıklama yapılmadı, ama Ratchet & Clank türünde bir oyun doğrusu çok iyi olurdu. Insomniac daha önce Spyro the Dragon ve Resistance adlı oyunları da geliştirmişti.
 
    Diğer yandan Sony bu anlaşma karşısında boş durmadı ve bir açıklama yaparak yakın bir zaman içinde Playstation 3'e özel bir Insomniac oyununun duyurulacağını açıkladı.Yoksa E3 fuarında mı bu oyunla karşılaşacağız?
 
    Bunun yanı sıra Sony'nin açıklamasında Insomniac'ın14 yıldır Playstation'a özel geliştirdiği oyunların 35 milyondan fazla sattığı vurgulanarak bu geliştiriciden kolay kolay vazgeçilmeyeceğinin mesajı verildi.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Ratchet & Clank : A Crack in Time Sony EA Insomniac Xbox 360 PS3
Yeni Splinter Cell Oyunu Yolda Rockstar Games Wii ve DS Oyunu Üzerinde Çalışıyor

callofduty6

27.7.2010 03:29:38

0
ilginç
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ratchet & Clank: A Crack in Time
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız