Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Insomniac'ın Yeni Oyunu PAX'te Duyurulabilir



     Ratched & Clank ve Resistance adlı oyunları ile tanıdığımız ve şimdiye kadar Sony konsollarına özel olarak çalışan Insomniac bir süre önce Electronic Arts'la anlaşarak Xbox 360 için de oyun geliştireceğini açıklamıştı.
 
     Bunun kararın nedenini daha geniş bir kitleye ulaşmak olarak açıklayan Insomniac, Sony konsollarına özel oyun da çıkarabileceğini yalnızca artık diğer konsollara da oyun geliştireceğini açıklamıştı.
 
     Şu an firmanın Xbox 360 ve Playstation 3 için geliştirdiği bir oyun olduğu biliniyor. Bu oyunun ne olduğu hala meçhul ama Insomniac Twitter sayfasından yapılan açıklamalar oyunun PAX'te duyurulacağına işaret ediyor.
 
      Twitter'dan "PAX için çok heyecanlandırıcı planlarımız var" ve "Yeni oyunumuzu ne zaman duyuracağımız bilmek istiyor musunuz? Bu Cuma yapacağımız basın duyurusuna bakın" gibi açıklamlarda bulunan firmanın yeni oyununu bu fuarda duyuracağını düşünmememiz için en küçük bir neden yok.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Yeni oyun Insomniac Xbox 360 PS3 Sony
Naughty Dog: Uncharted 3 Logosu Sahte Marvel vs Capcom 3 Karakter Listesi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ratchet & Clank: A Crack in Time
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız