Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Insomniac ve EA Partners İşbirliği Anlaşması

 
      
      INSOMNIAC GAMES, YENİ YAYINCILIK ANLAŞMASI İÇİN EA PARTNERS’I SEÇTİ.

     Yeni Oyun Serisi, Bağımsız Stüdyonun Birden Çok Platforma Çıkacak Olan İlk Oyunu Olacak

     Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) bugün bağımsız geliştirici Insomniac Games ile, stüdyonun PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi için çıkaracağı yeni serisi için yayıncılık anlaşması yaptıklarını duyurdu. Bu, Insomniac’ın 16 yıllık geçmişinde birden çok platforma çıkacak olan ilk oyun olacak. Ünlü EA Partners programı yoluyla yayınlanacak olan bu yeni oyun, dünya çapında başarı kazanmış ve toplamda 35 milyonun üzerinde satmış olan Spyro the Dragon, Rathcet & Clank ve Resistance serilerinin yaratıcısı Insomniac’ın tanıtacağı yepyeni bir evrende geçecek. Henüz ismine karar verilmemiş olan oyun firmanın Burbank stüdyosunda geliştiriliyor. Yapılan anlaşmanın ayrıntıları ise açıklanmadı.

     “EA Partners ile birlikte çalışmak bize hem fikri mülkümüzün haklarını koruma, hem de birden çok platforma yayılarak oyunlarımızı daha geniş kitlelere ulaştırabilme imkanı veriyor,” diyor Insomniac Games CEO ve kurucusu Ted Price. “Bir yandan oyunlarımızı özel hale getiren sadık hayranlarımızı korurken, diğer yandan Insomniac’ı yeni oyuncularla da tanıştırabilecek olmak son derece heyecan verici.”

     “Bugün EA Partners ve oyuncular için heyecan verici bir gün,” diyor EA Partners Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü David DeMartini. “Insomniac kaliteye verdiği önem ve oyuncuların hayran oldukları benzersiz, heyecan verici dünyalar yaratabilme yeteneğiyle ünlenmiş bir firma. Yeni oyunlarını PlayStation’daki milyonlarca sıkı Insomniac hayranının yanı sıra Xbox 360’taki milyonlarca potansiyel Insomniac hayranına ulaştırmayı dört gözle bekliyoruz.”

      Oyunun çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Insomniac Games hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.insomniacgames.com adresini ziyaret edin.
 
                                                                                                                    Aral Basın Bildirisi
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Ratchet & Clank : A Crack in Time Sony EA Insomniac Xbox 360 PS3
PSN Güncellemesi (26 Mayıs 2010) Blur'un İlk İnceleme Notları Geldi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ratchet & Clank: A Crack in Time
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız