Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Alana, TTNet Oyun Paketi Hediye


 
     Dünyanın en eski oyun konsolu ve oyun yazılım şirketlerinden Nintendo, “oyuna devam” diyor. TTNET ile ortaklaşa bir kampanya düzenleyen Nintendo’nun, üzerinde TTNET Oyun etiketi olan konsol ve oyunlarından alanlar, 30 günlük sınırsız oyun oynama imkanı sunan TTNET Oyun Platinum Paket’e ücretsiz olarak sahip oluyor.

     Her yaştan oyunseverin tutkuyla takip ettiği Nintendo, Türkiye’nin yasal içerikli en büyük bilgisayar oyunları platformu TTNET Oyun ile eğlenceli bir kampanyaya imza atıyor. Kampanyayla, üzerinde TTNET Oyun etiketi olan Nintendo oyunlarından alanlar, geniş arşiviyle en popüler ve en güncel oyunları üyelerine sunan TTNET Oyun’da kullanmak üzere 30 günlük sınırsız oyun oynama imkanı veren Platinum Paket kazanıyor.

     Oyunseverler, Nintendo paketlerinden çıkan TTNET Oyun üyeliği ile aynı zamanda Türkiye’nin en büyük dijital müzik platformu TTNET Müzik hizmetini de kullanabiliyor.

     Nintendo’nun birçok oyunun da dahil olduğu en yeni PC, flash ve online oyunları arşivinde bulunduran TTNET Oyun’da, oyun dünyasıyla ilgili en son haberler, en merak edilen oyun incelemeleri, oyunların tam çözümleri ve hileler de bulunuyor.
 
                                                                                                                           Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo Wii Wii Nintendo DS TTNet
SCEE : "Playstation 3 Henüz Tam Gücüne Ulaşmadı" Team ICO Koleksiyonu Ps3 Yolunda mı?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Wii
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız