Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Team ICO Koleksiyonu Ps3 Yolunda mı?

Image and video hosting by TinyPic


Şu sıralar bu nesilin en çok merak edilen oyunları arasında yer alan The Last Guardian'ın yapımıyla meşgul olan Ico Takımı'nın  Ps2 oyunları Ico ve Shadow of the Colossus ,  bugün itibariyle internette dolaşmaya başlayan bir söylentiye göre Ps3 sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

TheSixthAxis sitesinde yer alan ve siteye yakın bir kaynağa dayandırılan habere göre Ico ve Shadow of the Colossus oyunlarını içerecek olan Team Ico Koleksiyonu  , 2011 yılının ilk çeyreğinde Ps3 piyasaya sürülecek.

Image and video hosting by TinyPic


Şimdilik sadece bir söylenti olsa da Ico Takımı'nın bir çok oyunseverin gönlünde taht kurmasına sebep olan Ico ve Shadow of the Colossus oyunlarını içerecek bir paketin Ps3 kullanıcıları tarafından memnuniyetle karşılanacağı kesin.


Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak action adventure scee ps3
Nintendo Alana, TTNet Oyun Paketi Hediye Red Dead Redemption'un Kısa Filminin Tarihi

laserion

26.5.2010 20:14:06

0
Birde Oyun fiyatları alınabilir seviyede olsa çok güzel olacak 3 oyun parasına 1 adet psp alınabiliyor artık gerisini siz düşünün.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last Guardian
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız