Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo 31 Ocak 2019'dan Sonra Wii'deki Tüm Video Streaming Servislerini Sonlandıracak

 
Nintendo, 31 Ocak 2019 tarihinden sonra Netflix dahil olmak üzere Wii konsolundaki tüm video streaming servislerini sonlandıracak.

Duyuru Netflix'in resmi websitesi üzerinden yapıldı, ayrıca reddit kullanıcılarına Netflix'ten gelen aşağıdaki mail de haberi doğruluyor.
 
"Maalesef, Nintendo 31 Ocak 2019'dan sonra Netflix kanalı dahil olmak üzere Wii'deki tüm video streaming servislerini sonlandıracaktır."

"Yakında ek özellikler ile desteklenen bir cihazda daha iyi bir Netflix deneyiminin keyfini çıkaracağınızı umuyoruz. Cihaz listemiz için lütfen netflix.com/wii adresini ziyaret edin."
 
Switch'e geçtiğimiz günlerde YouTube uygulamasına kavuştu ve bu mail de Netflix'in yakında Switch'e geleceğini işaret ediyor gibi.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Nintendo Wii Wii Nintendo
Dissidia Final Fantasy NT DLC Karakteri Yuna Duyuruldu Nuketown Haritası 13 Kasım'da Call of Duty: Black Ops PS4 Versiyonuna Eklenecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Wii
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız