Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo güvenlik açığı nedeniyle birden fazla oyunu çevrimdışı duruma getirdi

 
 
Nintendo, bir güvenlik açığı olduğu popüler Wii U oyunlarından ikisini çevrimdışı duruma getirdi. Bu sorun doğrultusunda Mario Kart 8 ve Splatoon sunucuları çevrimdışı duruma geldi ve bu yapımlar geçtiğimiz Perşembe gününden bu yana çevrimiçi olarak oynanamaz durumda.
 
Nintendo bu sorun hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
 
Oyunların ne zaman tekrardan çevrimiçi olacağını bilemediğimiz bu süreçte Nintendo konu hakkında bir açıklamada bulundu ve şunları bildirdi: "Şu anda bir güvenlik açığı nedeniyle iki oyunu (Mario Kart 8 ve Splatoon) çevrimdışı moduna alıyoruz. Bu oyunların ne zaman tekrardan çevrimiçi olacağına dair net bir tarih veremiyoruz. Bu durumdan dolayı sizlerden özür diliyor ve anlayışınız için teşekkür ediyoruz."
 
Bu güvenlik açığı sebebiyle birçok oyuncunun konsollarına erişim sağlandığı belirtiliyor. Nintendo bu durumu engellemek için şu anda çeşitli güncellemeler getiriyor ve bu açığı kapatmaya çalışıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Nintendo Wii Wii Nintendo
İzometrik rol yapma oyunu The Thaumaturge için ilk oynanış fragmanı yayınlandı Wo Long: Fallen Dynasty inceleme puanları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Wii
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız