Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İzometrik rol yapma oyunu The Thaumaturge için ilk oynanış fragmanı yayınlandı

 
 
Geliştiriciliğini Fool's Theory'nin ve yayıncılığını 11 bit studios'un üstlendiği izometrik kamera bakış açısına sahip rol yapma hikaye macera oyunu The Thaumaturge için ilk oynanış fragmanı yayınlandı. 1 dakikalık oynanış videosu içerisinde oyunun temel mekanikleri, oyunda yer alan bazı bölgeler ve atmosferler, karakterlerin yürüyüş animasyonları ve daha fazlası bulunuyor.
 
The Witcher Remake geliştiricilerinden yeni rol yapma oyunu
 
 
 
Farklı seçimler yapabildiğimiz ve bu seçimlerle farklı sonuçlara varabildiğimiz rol yapma gizem macera oyunu The Thaumaturge'da sıra tabanlı dövüş mekaniğini yer alıyor. Ana karakterin dövüş becerilerini geliştirebileceğimiz ve istatistiklerini yükselteceğimiz bu oyun içerisinde karanlık bir atmosfer bizleri bekliyor ve verilen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz.
 
20. yüzyılın başlarında Rus İmparatorluğu'nun otoriter yönetimi altındaki Varşova'da geçecek olan bu yapım içerisinde oyuncular, tarihi karakterler ile tanışma fırsatı yakalayabiliyor. Hikaye anlatımının ön planda olduğu ve tuhaf yaratıkların bulunduğu bu oyunun şu anda bir çıkış tarihi bulunmuyor. 
 
Oyunun şu anda Steam sayfası açık durumda. 
 
İşte ilk oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming The Thaumaturge izometrik rol yapma macera gizem keşif hikaye
UE5 ile geliştirilen Titanic: Honor and Glory'nin demo sürümü yayınlandı Nintendo güvenlik açığı nedeniyle birden fazla oyunu çevrimdışı duruma getirdi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız