Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metal Gear Solid 3 Remake Orijinal Oyundaki Yapıyı Tamamen Koruyacak

 
 
Geçtiğimiz Playstation sunumunda duyurulan ve hayranları heyecanlandıran Metal Gear Solid 3: Snake Eater'ın yeniden yapım sürümü için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Remake sürüm Konami tarafından bildirilene göre orijinal oyunun yapısını tam olarak koruyacak ve hayranları memnun edecek.
 
Metal Gear Solid 3 Remake orijinal oyundaki içerikleri iyileştirecek
 
 
 
Remake sürümün duyurulmasıyla beraber oyunun ve serinin hayranları beklemeye koyuluyor ve bu kapsamda yeni bilgiler edinmeye çalışıyor. Geçtiğimiz süreçte oyunun sadece kısa bir fragmanı yayınlandı ve burada sadece karakterin yüzü gösterildi. Ek olarak yine geldiğimiz noktada seri yapımcısı Hideo Kojima'nın da bu remake sürümü içerisinde yer almadığı açıklandı.
 
Bu bilgiler dışında Konami yeni detayları daha paylaştı ve oyunun tam bir yeniden yapım sürüm olacağını bildirdi. Bu doğrultuda Konami şunları aktardı: "Remake sürüm, benzeri görülmemiş grafikleri ve sürükleyici ses akışını bünyesinde barındıracak. Oyuncuları zorlu ortamlara götüren oyunun yeniden yapım sürümünde orijinal oyunda duyduğunuz sesler ve özellikler yer alacak. Bunun dışında bildiğiniz karakterler, zengin hikaye anlatımı ve çatışma unsurları sizlere sunulacak."
 
Diğer taraftan Konami'nin (Amerika) iletişim başkanı Tommy Williams, yeniden yapım sürümünde temel oyunda yer alan orijinal seslerin hiçbir şekilde değiştirilmeyeceğini doğruladı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Metal Gear Solid: Snake Eater 3DS Kojima Productions Konami
GTA 6'da Saç ve Sakallar Sürekli Olarak Uzayacak! Street Fighter 6 Tüm Platformlarda 849 TL'den Çıkış Yaptı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.6.2023 16:33:15

0
Zamanı için güzel oyundu ama günümüz oyuncusunu seveceğini sanmıyorum.

A.MORG4N

3.6.2023 11:44:17

0
O dandik oynanışı koymazlar umarım. Oynayacağız diye takla atıyorduk.

BSC Misafiri

2.6.2023 21:10:47

0
Remastered demek 3-5 grafik ayarını ultraya çekip, Çözünürlüğü arttırıp 60 FPS olarak itelemektir..Bambaşka bir grafik göremeyiz bu sebepten ötürü. Yani PC'de bir tıkla yaptığımız bir şey, Konsollarda çok özel bir şey gibi para ile sunuluyor.. Remake ise İki çeşit yapıda sunuluyor, Bazıları Sadece Grafik ve Animasyonları elden geçirip bölüm tasarımına-Oyun dizaynına-Oynanışa dokunmayıp böyle sunuyor, Diğerleri de her şey ile oynuyor.. Şimdi biz RDR 2'yi alıp sadece Grafik ve animasyonları CGI kalitesine getirirsek buda Remake oluyor. Eminim birçok kişinin yine dibi düşecektir sadece bunlarla bile oynasak...

xXBerkanXxD

2.6.2023 17:44:52

0
Yani demek oluyor ki hiç bir yeni içerik eklemek ile uğraşmayıp, seslere bile dokunmadan, aynı oyunun 3D modellerini ve Texture'larını yüksek çözünürlüklü remake yapıp geçeceğiz. Tamam orasını anladık oynanış? Şuana kadar oynanıştan kimse bahsetmedi eğer oynanışta Last of Us Part 1 gibi aynı kalacaksa o zaman karşımıza çıkan bir oyun Remake değil Remastered'dır bana göre. Bana göre Remastered kavramı aynı oyunun sadece grafiklerinin yenilenmiş halidir, bazı 3D modeller baştan yapıldı diye oyunun Remake olduğu anlamına gelmiyor. Bana göre Remake kavramı bir oyunun en baştan ele alınıp, başarılı sahneleri koruyup daha da geliştirerek, kötü sahneleri kaldırıp veya yerine daha iyi sahneler ekleyip, konuşmaların sıfırdan seslendirilerek, hikâyedeki soru işareti kalmış yanlarının gösterildiği, oynanış yapısının günümüze uyarlanmış ve geliştirilmiş sürümüdür (Örnek: Resident Evil 4 Remake).
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid: Snake Eater (3DS)
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız