Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metal Gear Solid 3: Snake Eater Remake PlayStation'a özel olmayacak

 
 
Insider Gaming tarafından ortaya çıkarılan bilgilere göre Metal Gear Solid 3: Snake Eater'ın yeniden yapım sürümü PlayStation'a özel olmayacak. Bu bilgiyle beraber kaynaklar 24 Mayıs'ta gerçekleşecek olan PlayStation etkinliği esnasında oyunun tam tanıtım fragmanının değil kısa bir fragmanının (teaser) yayınlanacağını belirtiyor.
 
Metal Gear Solid 3: Snake Eater remake PlayStation özel olmayacak
 
 
 
Ortaya çıkarılan bilgilere göre şu anda geliştirilme aşamasında olan Metal Gear Solid 3: Snake Eater'ın Remake sürümü PlayStation'a özel değil aynı zamanda diğer platformlara da çıkış yapacak. Yeniden yapım sürümü bu kapsamda PlayStation 5, Xbox Series X|S ve Steam üzerinden PC için yayınlanacak. 
 
Metal Gear Solid 3: Snake Eater Remake'in söylentileri yıllardır ortalıkta dolanıyordu. Ekim 2021'de VGC'den gelen bir rapor bu söylentilerin gerçek olma ihtimalini güçlendirdi. VGC tarafından bildirilene göre remake sürüm Virtuos ekibi tarafından geliştiriliyor.
 
Diğer taraftan Metal Gear Solid 3: Snake Eater ilk olarak Kasım 2004'te piyasaya sürüldü ve Aralık 2004'e kadar Asya ve Amerika'da 2,38 milyon adet sattı. 2021'e kadar oyun dünya çapında dört milyondan fazla satış yaptı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Metal Gear Solid: Snake Eater 3DS Kojima Productions Konami
Ubisoft'un yeni Star Wars temalı açık dünya oyunu 2024'te gelebilir Diablo 4 resmi Türkçe dil desteğiyle beraber geliyor!

lextor

23.5.2023 22:18:29

0
Kojimasan ekibin başında olsaydı farklı bir renake ile karşılaşabilirdik. Upgrade edilmiş grafik harici bir şey beklemiyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid: Snake Eater (3DS)
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız