Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hideo Kojima, Metal Gear Solid 3 Remake Projesinde Olmadığını Doğruladı!

 
 
Konami tarafından oyunculara sunulacak olan Metal Gear Solid 3 Snake Eater'ın Remake sürümü için yeni bir haber geldi. Bu kapsamda seri yaratıcısı Hideo Kojima, yeniden yapım sürümünde yer almadığını ve projeyle alakalı bir çalışmada bulunmadığını açıkladı. Kojima her ne kadar düzenli olarak Metal Gear ile ilgili sık sık hayran çizimlerini paylaşsa da artık seri üzerinde herhangi bir kontrolü bulunmuyor.
 
Kojima remake sürümünde yer almıyor
 
 
 
Metal Gear Solid 5'in yayınlanmasının ardından Kojima ve Konami arasında büyük bir anlaşmazlık baş gösterdi. Bu anlaşmazlık sebebiyle ikili birbirinden uzaklaşmaya başladı ve Kojima kendi stüdyosuyla beraber oyunlarını sunmaya devam etmeye karar verdi. Dolayısıyla geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen PlayStation sunumu sırasında sırasında duyurulan Metal Gear Solid ?: Snake Eater projesi üzerinde Kojima'nın bulunmaması pek de şaşırtıcı değil.
 
PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC için piyasaya sürülecek Metal Gear Solid ?: Snake Eater, 2004 yılında PlayStation 2’de yayınlanan Metal Gear Solid 3: Snake Eater’a sadık kalarak geliştirilen bir remake niteliğinde karşımıza çıkacak.
 
Yeni nesil oyuncular ve eski oyuncular remake sürüm ile beraber nam-ı değer Big Boss'un köken hikayesini deneyimleyecek ve Operasyon Snake Eater bünyesinde bir efsaneye dönüşmesine tanık olacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Metal Gear Solid: Snake Eater 3DS Kojima Productions Konami
Nintendo eShop Rusya'da Tamamen Kapandı: Satın Alım Yapılamayacak Stalker 2 için Dev Sızıntı: 53 Dakikalık Oynanış Videosu Sızdırıldı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

2.6.2023 01:29:05

0
No Hideo, No MGS !!!

xXBerkanXxD

1.6.2023 22:22:11

0
quote:

Orjinalden alıntı: lextor İyiki yok. Adam yaşlandıkça bazı şeyleri atlıyor. Mgs v teknik olarak mükemmel iken hikayede vasat kalmıştı. Ds mükemmel hikayeye sahipken oynanışta bir yavanlık söz konusuydu. Mgs3 mükemmeldi. Remake projesinde fetişlerini konuştururdu reyis ama böylesi daha iyi.
Aslında MGS V'in hikâyesi tamamlanamadan Kojima ayrıldığı için oyunun ikinci yarısındaki orman kısmında çoğu sahneyi toparlayamayıp kaldırmak zorunda kalmışlardı. Ama Death Stranding yorumuna katılıyorum.

lextor

1.6.2023 21:12:18

0
İyiki yok. Adam yaşlandıkça bazı şeyleri atlıyor. Mgs v teknik olarak mükemmel iken hikayede vasat kalmıştı. Ds mükemmel hikayeye sahipken oynanışta bir yavanlık söz konusuydu. Mgs3 mükemmeldi. Remake projesinde fetişlerini konuştururdu reyis ama böylesi daha iyi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid: Snake Eater (3DS)
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız