Metal Gear Solid 3 Remake Orijinal Oyundaki Yapıyı Tamamen Koruyacak

Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz Playstation sunumunda duyurulan ve hayranları heyecanlandıran Metal Gear Solid 3: Snake Eater'ın yeniden yapım sürümü için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Remake sürüm Konami tarafından bildirilene göre orijinal oyunun yapısını tam olarak koruyacak ve hayranları memnun edecek.
 
Metal Gear Solid 3 Remake orijinal oyundaki içerikleri iyileştirecek
 
 
 
Remake sürümün duyurulmasıyla beraber oyunun ve serinin hayranları beklemeye koyuluyor ve bu kapsamda yeni bilgiler edinmeye çalışıyor. Geçtiğimiz süreçte oyunun sadece kısa bir fragmanı yayınlandı ve burada sadece karakterin yüzü gösterildi. Ek olarak yine geldiğimiz noktada seri yapımcısı Hideo Kojima'nın da bu remake sürümü içerisinde yer almadığı açıklandı.
 
Bu bilgiler dışında Konami yeni detayları daha paylaştı ve oyunun tam bir yeniden yapım sürüm olacağını bildirdi. Bu doğrultuda Konami şunları aktardı: "Remake sürüm, benzeri görülmemiş grafikleri ve sürükleyici ses akışını bünyesinde barındıracak. Oyuncuları zorlu ortamlara götüren oyunun yeniden yapım sürümünde orijinal oyunda duyduğunuz sesler ve özellikler yer alacak. Bunun dışında bildiğiniz karakterler, zengin hikaye anlatımı ve çatışma unsurları sizlere sunulacak."
 
Diğer taraftan Konami'nin (Amerika) iletişim başkanı Tommy Williams, yeniden yapım sürümünde temel oyunda yer alan orijinal seslerin hiçbir şekilde değiştirilmeyeceğini doğruladı.