Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter 6 Tüm Platformlarda 849 TL'den Çıkış Yaptı

 
 
Capcom tarafından geliştirilen ve dün itibarıyla yayınlanan dövüş aksiyon oyunu Street Fighter 6, 848,99 TL'den çıkış yaptı. Oyunun Steam, Playstation ve Xbox mağazasındaki fiyatı aynı. Oyunun şu anda Steam'de 900'ü aşkın kullanıcı incelemesi bulunuyor ve "Çok Olumlu" etiketine sahip.
 
Street Fighter 6 yüksek puanlarıyla dikkat çeken bir yapım
 
 
 
Köklü dövüş serilerinden biri olan Street Fighter hayranları için bu yeni oyun üst düzey bir deneyimi sunmayı hedefliyor. PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için mevcut olan dövüş aksiyon oyunu SF6'nın medya inceleme puanları da oldukça yüksek. Oyunun PC tarafında Metacritic ortalaması 93, PS5 tarafında 92, Xbox Series X tarafında ise 89.
 
Capcom'un tescilli RE ENGINE oyun motoruyla geliştirilen Street Fighter 6 oyununda birçok mod bulunuyor. Dünya Turu, Dövüş Alanı ve Savaş Merkezi'ni içeren üç farklı oyun moduyla beraber oyuncular arenalara atılıyor ve tanınmış karakterlerle beraber mücadele edebiliyor.
 
 
 
Beklenen oyun Street Fighter 6 içerisinde aynı zamanda üç kontrol türü (Klasik, Modern ve Dinamik) yer alıyor. Böylece her oyuncunun tarzına göre kolaylık sağlıyor.
 
Diğer taraftan oyunu hem tek oyunculu hem de çevrimiçi PvP modlarıyla deneyimleyebiliyorsunuz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
dövüş aksiyon macera Street Fighter 6
Metal Gear Solid 3 Remake Orijinal Oyundaki Yapıyı Tamamen Koruyacak Marvel's Spider-Man 2'nin Haritası Önceki Oyunlara Göre İki Kat Daha Büyük!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter 6
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız