Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Like a Dragon: Infinite Wealth için 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
SEGA, Like a Dragon: Infinite Wealth için Topluluk Yöneticisi Carlos ile Kıdemli Marka Müdürü Brent'in bulunduğu ve bir saatten fazla süren yeni bir video paylaştı. Video içerisinde oyunun birçok mekaniği ortaya çıktı ve böylece oyunun nasıl bir yapıya sahip olacağını öğrendik.
 
İki kahraman burada bir araya geliyor
 
 
 
Like a Dragon: Infinite Wealth'te iki harika kahramanın bir araya geliyor. Bunlardan biri, sıfırdan başlamaya alışmış, asla pes etmeyen bir adam olan Ichiban Kasuga olarak karşımıza çıkıyor. Diğeri ise zorlu bir hayat geçirmiş ve artık yolculuğunun sonuna yaklaşan Kazuma Kiryu.
 
Oyuncular burada dinamik, hızlı tempolu rol yapma unsurlarıyla beraber karşılaşıyor ve türünün tek örneği olan bir dövüş deneyimi yaşamaya hazırlanıyor. Ek olarak burada ilgi çekici görevler yapabiliyor ve bu görevleri de gösterişli ve stratejik hareketlerle tamamlayabiliyor. Oyunda ilgi çekici dövüş mekanikleri, yetenekler ve özelleştirme sistemi yer alıyor.
 
Like a Dragon: Infinite Wealth, 24 Ocak'ta piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.
 
1 saatlik oynanış videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Like a Dragon Infinite Wealth
EA Sports FC 24'te Komik Bir Hata Maçın Gidişatını Değiştiriyor Haftanın Öne Çıkan Haberleri: AMD Sahiplerinin CS-2'den Ban Olayı, Activision Oyunları ve Dahası

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Like a Dragon: Ishin!
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız