Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Like a Dragon: Infinite Wealth için Açılış Sinematiği Yayınlandı

 
 
Yayıncı SEGA ve geliştirici Ryu Ga Gotoku Studio, Like a Dragon Infinite Wealth için açılış sinematiği yayınladı. Yaklaşık 2 dakikalık fragmanda ana karakter, ortamlar ve daha fazlası yer alıyor.
 
Like a Dragon: Infinite Wealth beklenen seri yapımlarından
 
 
 
Savaş alanını kaosa çevireceğiniz yapım aksiyon içeriğiyle beraber ön plana çıkmaya hazırlanıyor. Her yolun mübah olduğu oyunda dinamik ve rol yapma unsurları yer alıyor. Kendi yeteneklerimizi sergileyeceğimiz yapımda ortamları keşfedebiliyor ve arka plandaki hikayeyi deneyimleyebiliyoruz.
 
Like a Dragon: Infinite Wealth PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için Steam ve Microsoft Store üzerinden 26 Ocak'ta tüm dünyada çıkış yapacak. Oyunun fiyatı belli değil. Çıkışıyla beraber satın alabileceğiz.
 
Sinematik fragman
 
 
 

 
Oyun hakkında
 
Dikkat çekici içeriği ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanın. Oyunda iki farklı karakterin hikayesi bizlere aktarılıyor. Burada farklı bölgelere doğru ilerliyor, arka planda yer alan hikayeyi deneyimleyebiliyor ve aynı zamanda burada yer aldığımız süre boyunca ara sahnelerle beraber hikayenin bizlere neler anlattığını görebiliyoruz. Nitekim oyunda yer aldığımız süre boyunca elbette ilgi çekici akşam ve dövüş mekanikleri ile beraber de karşılaşabiliyor. Bunun yanı sıra sosyal mekaniklerle beraber oyundaki yerimizi alabiliyor ve aynı zamanda Japonya hayatının tadını çıkarmaya çalışıyoruz. Burada Hawaii şehri içerisine geçiş yapabilir, buraları dilediğimiz şekilde gezebilir, tozabilir ve etrafındaki noktaları keşfetmeye çalışabiliriz. Elbette burada farklı noktaları açığa çıkarmak, gizli sırları ortaya dökmek ve daha fazlasını gerçekleştirmek büyük önem arz ediyor. Çünkü oyunun özünde zaten hem keşifler hem aksiyon hem de arka planda yer alan hikaye unsuru kullanıyor. Bunlarla beraber de güzel bir şekilde harmanlanan bir deneyim bizlere sunmak isteniyor.

Serinin yeni oyunu olarak karşımıza çıkmayı hedefleyen oyunda gerçekten de hayranların oynayabileceği ve yer alabileceği çeşitli unsurlar bulunuyor. Burada Kazuma Kiryu karakterini hemen hemen hepiniz bilirsiniz. Bu karakterde bir boylayan bir karakter ve burada artık dibinin de dibini görmeye hazırlanıyor ve artık hayatta kalma mücadelesine burada atılıyoruz. Oyunda yer aldığımız süre boyunca iki farklı karakterin neler yaşadığını ve burada iki karakterin elbette hikaye boyunca bir araya geldiğini görebiliyor ve aynı şekilde dikkat çekici olayların burada gerçekleştiğini deneyimleyebiliyoruz. Hikaye konusunda elbette duygusal ve içi çeken bir yapının olduğundan bahsedebiliyor. Aynı şekilde burada yer aldığımız süre boyunca durdurulamaz bir düşmanla beraber de karşı karşıya geliyoruz. Elbette bu düşmanı durdurmak ve onun hain planları ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapmaya koyuluyor ve aynı zamanda buradaki bölgeleri keşfetmeye başlıyoruz. Oyunda diğer tarafta farklı bölgelere doğru ilerleyerek buralardaki manzaraları ve ilgi çekici detayları açığa çıkarmaya çalışıyoruz.
 
 

Oyun içerisinde bu farklı bölgelere doğru ilerlediğimiz esnada elbette farklı manzaraların ve etkileşime geçilecek çeşitli karakterlerin karşımıza çıktığını deneyimleyebilir ve onlarla beraber de oyundaki yerimizi alabiliyoruz. Bunun yanı sıra oyun içerisinde ikonik karakterlerin olduğunu görebiliyor ve onlarla beraber de oyundaki yerimizi alabiliyoruz. Bu karakterleri elbette serinin hayranlarına hitap edecektir de karşımıza çıkıyor ve hızlı bir serüvene atıldığımız bu yapım içerisinde büyük bir macerada kendimizi bulabiliyoruz. Pasifik boyunca ilerleyebileceğimiz ve Japonya hayatının nasıl olduğunu burada deneyimleyebileceğimiz yapımda iki ilgi çekici karakterin burada olduğunu görebiliyor ve kaderin bir cilvesi olarak bu karakterlerin bir araya geldiğini görebiliyoruz. Aynı şekilde sinsi olayların ve planlarını açığa çıktığını ve bunun akabinde ise büyük bir serüvende kendimizi bulabiliyoruz. Aksiyon rol yapma unsurları ile beraber yer alabileceğimiz yapımda savaş alanında elbette kaosa çevirmek ve burada çevre unsurlarını kullanmak oldukça önem arz ediyor. Aksiyon ve rol yapma unsurlarıyla beraber yer alabildiğimiz yapımında gerçekten de dikkat çekici unsurların burada olduğunu deneyimleyebiliyor ve aynı şekilde kendimize ait dövüş sistemine göre adapte edebiliyoruz.

Büyük bir dramanın yaşandığı ve epik bir maceraya atılabileceğimiz yapımda aynı şekilde iki karakter bir araya geldiği zaman ortalığı nasıl bir yapıya büründüğünü ve aynı zamanda olağandışı işlerin burada karşımıza geldiğini deneyimleyebiliyoruz. Nitekim her yolun mübah olduğu yapım içerisinde çevre unsurlarını kullanmak ve aksiyon şeması ile beraber düşmanları ortadan kaldırmak ve onları yerle bir etmek tamamen bizim işimiz oluyor. Örneğin oyun içerisinde çevre unsurlarını kullanarak düşmanların üzerlerine bunları fırlatabiliyor, düşmanları yandaki sandalye ile beraber ortadan kaldırabiliyor ve sersemletebiliyoruz. Farklı şekillerde aksiyon içerisinde yer alabildiğimiz yapımda dinamik ve hızlı rol yapma unsurlarının yer aldığını görebilir ve kendinize ait özelleştirmelerin de burada olduğunu görebiliyoruz. Özelleştirmeler ve kişiselleştirmeler bu tarz oyunlarda oldukça önem arz ediyor. Çünkü buralarda her bir oyuncu farklı bir deneyim elde etmek için bu özelleştirmelerden ve kişiselleştirmelerden yararlanmak istiyor. Nitekim oyunda yer aldığımız süre boyunca kendimize ait özelleştirmeler yapabiliyor ve kendimizi burada diğer oyunculardan farklı bir şekilde yönlendirebiliyoruz.
 
 
 
Bu unsurların yanı sıra oyun içerisinde elbette hızlı rol yapma unsurları ile beraber savaş alanlarını tecrübe edebiliyor ve rol yapma unsurlarını burada dibine kadar yaşamaya çalışıyoruz. Kendi karakterimizi geliştirebileceğimiz ve karakterimizle beraber yeni becerilerin kilidini açabileceğimizi yapımda kendimize ait bir ekip de kurabiliyor ve bu ekip ile beraber de yeteneklerimize sergileyebiliyoruz. Ekip tabanlı bir yapı içerisinde yer aldığımız süre boyunca elbette burada ekibimizi kendi yeteneklerine göre özelleştirebilir ve aynı zamanda kendi saldırı stillerimize göre de adapte edebiliyoruz. Burada her bir oyuncu farklı şekillerde aksiyon içerisine geçiş yapabilir ve kendi planlarını ve stratejilerini oyuna doğrudan dahil edebilir. İlgi çekici detaylarını yer aldığı yapımda düşmanları çeşitli kombolarla beraber ortadan kaldırmaya çalışıyor ve aynı şekilde buradaki yerimizi alabiliyoruz. Çeşitli kombolarla beraber düşmanları sersemletebilir, onların arkalarından doğrudan saldırabilir ve yukarıya doğru havalanarak onları bir anda yere serebiliyoruz. Elbette burada yumruklarımızı, tekmelerimizi ve daha fazla sistemleri kullanarak düşmanları tamamen ortadan kaldırmak bizim işimiz oluyor.

Büyük bir maceraya atılabileceğimiz yapım içerisinde elbette ara sahnelerin oldukça dikkat çekici olduğunu aktarabiliyoruz. Bunun dışında oyunda elimizdeki süpürgeyi alıp savaş alanında bunu farklı şekillerde kullanabiliyor ve gerçekten de çevre unsurlarını bu şekilde kullanmak oyunda eğlenceli dakikalar yaşatabiliyor. Dolayısıyla zaten sebepten aşina olduğunuz bir şekilde aksiyon ve rol yapma unsurların burada olduğunu aktarabilir ve bu şekilde düşmanları akıl almaz hareketlerle ortadan kaldırabiliyorsunuz. Çeşitli kombolarla beraber yer alabildiğiniz yapım içerisinde bu kombolarla beraber düşmanların saldırdığını engelleyebilir, onların saldırılarından kaçmak için karakterlerimizin temel becerilerinden faydalanabilir ve sağa sola doğru hızlı bir şekilde koşabilir veya hamle yapabiliriz. Elbette düşmanların saldırılarını burada öğrenmek ve onları nasıl saldırı yaptığını kavramak oldukça önem arz ediyor. Çünkü öncelikle onlara saldırılarını kavradıktan sonra karşı saldırıya geçmek çok da kolay bir şekilde onların ortadan kaldırılmasını sağlıyor. Bunun dışında oyunda yer aldığımız süre boyunca dinamik bir aksiyon sisteminin yer aldığından bahsedebilir ve bu dinamik sistemin elbette kullanımı tamamen bize ait oluyor. Buradaki oyuncular oyuna bu şekilde aksiyon sistemini yerleştirebiliyor.
 
 

İkonik karakterlerin yer aldığı yapım içerisinde Pasifik bölgesi boyunca ilerleyebilir, buraları keşfedebilir ve daha fazlasını gerçekleştirebiliriz. Burada savaş alanında her bulduğumuz nesneyi silaha çevirebileceğimiz yapımda çeşitli özelleştirmelerin olduğundan da bahsedebiliyoruz. Hızlı bir şekilde ilerleyebileceğimiz Japonya serüveninde elbette buradaki hayatın tadını çıkarmaya çalışıyor ve aynı zamanda her bölgeyi keşfetmeye hazırlanıyoruz. Burada farklı farklı bölgeler bulunuyor ve bu bölgeleri keşfetmek tamamen bizim işimiz oluyor. Macera içerisinde yer aldığımız süre boyunca attığımız her adımla beraber farklı anlara doğru geçiş yapabiliyoruz. İlgi çekici görevlerle karşılaşabilir ve eğlenceli aktiviteler ve etkinlikler bizleri bekliyor. Bunun yanı sıra elbette bölgeler boyunca yer aldığımız süre boyunca farklı etkinliklere adım atmak ve etkileşime girebileceğimiz çeşitli görevlere dalmak elbette eğlenceli bir yapının kilidini açıyor. Dolayısıyla oyunda yer aldığımız süre boyunca dilediğimiz şekilde etkinliklere katılarak burada farklı şekillerde görevleri tamamlayabilir, görevleri yaklaşımımızı tamamen biz belirleyebilir ve dikkat çekici hareketlerle beraber bir yerden bir yere geçiş yapabiliriz. Oyunda her bölgenin farklı bir manzarası bulunuyor. Aynı zamanda farklı düşmanların da burada olduğunu aktarabiliyoruz.
 
Bölge boyunca farklı etkinliklerin ve görevlerinin yer aldığı yapımda, elbette bu görevleri tamamlayarak da eğlencenin dibine vurabilir ve aynı zamanda bu bölgelerde bulunan dikkat çekici unsurları açığa çıkarabilirsiniz. Eğlenceli görevleri adım atabileceğiniz yapında hem ana görevler hem de yan görevler yer alıyor. Bunlarla beraber de oyunda dilediğinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Aynı şekilde bu görevleri tamamlayarak oyun için çeşitli unsurlar kazanabilir ve bu unsurlar ve nesnelerle beraber de kendinize özelleştirebilir ve daha da güçlendirebiliyorsunuz. Aynı şekilde oyunda karakterinizin yeteneğini arttırabileceğiniz ve farklı yeteneklerle beraber yer alabileceğiniz yapımda dikkat çekici unsurların yer aldığından bahsedebiliyoruz.

Oyun içerisinde hem gece hem de gündüz döngüsü bulunuyor. Bu döngülerle beraber de Japonya hayatının nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyor ve her iki tarafta da oyunu deneyimleyebiliyoruz. Elbette gündüz boyunca güneş ışınlarının yer aldığı oyunda gündüzün ışığı ile beraber oyunu deneyimleyebilir ve aynı zamanda gecenin farklı ışıklandırma sistemleri ile beraber de buradaki yerimizi alabiliyoruz.
 
 

Bu tarz oyunlar elbette saf aksiyon ve macera türü ile beraber yeni biri oyuna atılmak isteyenlere hitap ediyor. Serinin hayranıysanız veya yeni bir maceraya adım atmak istiyorsanız elbette bu oyuna bir şans verebilir ve bir göz atabilirsiniz. Oyun zaten yakın zamanda karşımıza çıkmaya hazırlanıyor ve şu anda Steam sayfasının açık olduğundan bahsedebiliyoruz. Oyunu Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz.
Ek olarak, oyunda yer aldığınız süre boyunca yukarıda da bahsettiğimiz gibi kısaca toparlayacak olursak, Japonya bölgesinde yer alıyor. Burada iki farklı karakterin hikayesiyle karşı karşıya kalıyoruz. Bu hikaye hem ara sahnelerle hem de karakterler arası diyaloglarla beraber bizlere aktarılıyor. Elbette hikaye konusunda ilgi çekici detaylar bizlere aktarılmak isteniyor ve geliştirilecek. Geliştiricinin belirttiğine göre hem hikaye kapsamında hem de aksiyon ve rol yapma kapsamında dikkat çekici mekaniklerin bizlere aktarılacağı belirtiliyor.

Bunun yanı sıra, oyunun şu anda fiyatı belli değil ve kaç dolardan karşımıza çıkacağını ne yazık ki söyleyemiyoruz. 25 Ocak'la beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan oyundan beklentiler bir hayli yüksek diyebiliriz. Çünkü daha önce oldukça fazla fragmanları yayınlandı ve bu kapsamda bekleyenler büyük beklenti içerisine girdi. Umuyoruz ki güzel bir macera ve aksiyon deneyimi bizlere sunulur ve biz de oyunda güzel bir şekilde yer alabiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc Like a Dragon: Ishin!
NieR Reincarnation Hizmetine Son Veriliyor: İşte Tarih POSTAL: Brain Damaged Switch Konsoluna Geliyor

BSC Misafiri

24.1.2024 00:12:12

0
Oyun 26 değil 25 ocakta çıkacak ve fiyatı da kesinlikle 69.99 dolar olacak :))
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Like a Dragon: Ishin!
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız