Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Sports FC 24'te Komik Bir Hata Maçın Gidişatını Değiştiriyor

 
 
Electronic Arts tarafından oyunculara sunulan EA Sports FC 24 oyununda tuhaf hatalar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu sefer karşımıza oyunda futbolcuyla beraber baldırımıza topu yerleştirebiliyor ve böylece rakibin kalesine gol atabiliyoruz.
 
Tuhaf hata maçın gidişatını değiştiriyor
 
 
 
Baldırda top sürme olarak adlandırılan bu komik hata özel bir hareketle beraber ortaya çıkıyor. Yaptığınız belirli tuşlamalarla beraber gerçekleştirilen bu hata ile beraber topu baldıra yapıştırabiliyor ve dilediğiniz gibi topla beraber koşabiliyorsunuz. Topun bu durumda olmasıyla beraber rakip, topu ele geçiremiyor. 
 
Bu açık şu anda sosyal medyada yaygın olarak paylaşılıyor ve haksız bir avantaj elde etmek için bunu kullanan oyuncuların sayısı giderek artıyor. Bu durumda geliştirici ekibin bu hatayı bir an önce düzeltmesi gerekiyor. 
 
Bu tarz hatalar bu oyun özelinde oldukça fazla karşımıza çıkabiliyor ve oyuncular bu durumdan oldukça şikayetçi.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun firması pc ps4 ps5 xbox Electronic arts
Assassin's Creed Red Oyunundan Karakter Görseli Ortaya Çıktı Like a Dragon: Infinite Wealth için 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı

BSC Misafiri

23.10.2023 12:19:58

0
yillardir oyunculari dibine kadar somurup hala uyduruk bir oyun yapan ea sports a yaziklar olsun. 25+ yildir insanlarin cebinde para birakmadiniz be, 25+ yildir geldiginiz nokta bu mu? pes in olumune bile degmedi. ahi var pes in uzerinde ahi!!!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Electronic Arts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız