Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed Red Oyunundan Karakter Görseli Ortaya Çıktı

 
 
Ubisoft tarafından geliştirilen Assassin's Creed Red kod adlı oyun için yeni bir gelişme yaşandı. Ekipte yazar olarak iş yapan Pierre Boudreau'nun profilinde bir çizim paylaşıldı ve bu çizimin Assassin's Creed Red'in karakteri olduğu belirtildi.
 
Assassin's Creed Red Uzak Doğu temasıyla geliyor 
 
 
 
Pierre Boudreau tarafından paylaşılan görsele bakacak olursak burada karakterin kadın olduğunu ve aynı zamanda şapka tasarımının da nasıl olduğunu görebiliyoruz. Geçtiğimiz süreçte duyurulan oyunun şu anda geliştirilme aşamasında olduğunu biliyor ve aynı zamanda Hexe kod adlı yapımla beraber gelmeye hazırlandığını söyleyebiliyoruz.
 
- Görsele ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. 
 
Assassin's Creed Red temel olarak Feodal Japonya'ya bizleri götürüyor ve burada suikastçı grubunun ortaya çıkışını görebiliyoruz. Yeni bir temayla beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan Red, geniş kapsamlı canlı servis projesi Infinity'nin bir parçası olacağı söyleniyor.
 
Assassin’s Creed Red'in şu anda hangi aşamada olduğu bilinmiyor ve potansiyel bir çıkış tarihi de bulunmuyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Ubisoft Ubisoft Entertainment Tom Clancy’s The Division Far Cry Primal
League of Legends 2023 Dünya Şampiyonası'nda Çeyrek Finale Yükselen Takımlar Belli Oldu! EA Sports FC 24'te Komik Bir Hata Maçın Gidişatını Değiştiriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

23.10.2023 14:09:53

0
Larian Studios gibi işini en iyi yapan firmalar çıktılca Ubisoft gibi çöp firmaların Oyunları için hiç beklentiye girmemeye başladım.:)

Sarohan

23.10.2023 13:54:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Görseli başta görmedim 10mm bijon başlıği çıktı sonra durumu ayiktim????????
Ne saçmalıyorsun sen ya ? bu misafir boşlarının yaş kitlesi 10'un altına düştü herhalde.

BSC Misafiri

23.10.2023 09:47:01

0
Görseli başta görmedim 10mm bijon başlıği çıktı sonra durumu ayiktim????????

BSC Misafiri

22.10.2023 16:11:49

0
Ne kadar da Batılı bir ana karakter tam feodal japonyaya uygun dasdas . Karakterin yüz hatları şey gibi, mmo oyunlarda ya da Fallout Skyrim gibi oyunlarda karakter yaratma ekranında sliderler ile yapılan karakter yüzleri gibi adasds [url=https://ibb.co/vZfdQm9] [/url] Assassin's Creed'i eskiden severdim. Hala favori oyunlarım arasında Assassin's Creed 2 var. Atmosfer , hikaye, Jasper KYD'ın müzikleri ama Black Flag'dan sonra aşırı bozdu. Unity bir noktaya kadar eh idi ki onda da Assassin's Creed 2'nin hikaye ve karakter akışını kopyalayarak yapmışlardı. Birebir Ezio'nun olaylarını izliyordu. Kaybedilen aile. Ayrı düşülen sevgili gibi gibi. Orgins, Odyssey, Valhalla fena oyunlar değil ama Assassin's Creed oyunu değiller. Withcer 3 modelinde abi Assassin's'iz yaa diye arada hidden blade gördüğümüz oyunlar. Adamı boynundan bıçaklayıp damage ve level tutmadı diye kılıncını çekip seninle savaştığı dasdsa. Adam akıllı price of persia yapsınlar ya da splinter cell bu seriyi dinlendirip güzel şeyler, fikirler oluşunca yapsınlar dicem de yok ubisoft'tan pek beklenecek şey değil bu. Devamke.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız