Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Battlefield Stüdyosunun Kurucusu Ekipten Ayrıldı

 
 
Halo'nun ortak yaratıcısı Marcus Lehto yeni nesil bir Battlefield oyunu üzerinde çalışmak için kurduğu EA stüdyosundan ayrıldı. Bungie'de Halo serisini birlikte yaratan ve hem sanat yönetmeni hem de yaratıcı yönetmen rollerini üstlenen Lehto, 2021 yılında Ridgeline Games adlı bu stüdyoyu açtı.
 
Marcus Lehto Twitter hesabında EA ve Battlefield gönderilerini kaldırdı
 
 
 
Seattle merkezli bu stüdyo, çok oyunculu bir oyunu ve yan projeler de dahil olmak üzere diğer stüdyolarla beraber Battlefield serisinin yeni ve tek oyunculu bir sürümü üzerinde çalışıyordu. Sosyal medya kullanıcılarının da fark ettiği üzere, daha önce Battlefield serisindeki yönetmenliği ile dikkat çeken Lehto'nun Twitter hesabında artık Battlefield ve EA içerikleri yer almıyor.
 
Diğer taraftan VGC, Lehto'nun Cumartesi günü Facebook hesabını güncelleyerek Electronic Arts'tan ayrıldığını doğruladı. Ridgeline Games şu anda Battlefield serisi üzerinde çalışan çok sayıda stüdyodan biri. Bu stüdyo, oyuncular tarafından bir hayal kırıklığı olarak görülen Battlefield 2042 ile başlayan kötü gidişata dur demek için kuruldu.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun firması pc ps4 ps5 xbox Electronic arts
Miyazaki, Yeni Souls Oyunlarının Yönetmenliğini Üstlenmeyebilir Kick'e Uygulanan Erişim Engeli Kaldırıldı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.2.2024 19:10:34

0
Tarkova bakıp az örnek alsalar

ezicioyuncu

26.2.2024 20:31:06

0
Öyle bi başlık ki sanki bf'nin ilk dice kurucularından biri ayrılmış. Adamın daha bf oyunu yaptığı yok tek oyunculu bi bf yapacaktı onu da eline yüzüne bulaştırmıştır şutlamışlardır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Electronic Arts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız