Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Indivisible Amerika ve Avrupa İçin Farklı Tarihlerde Piyasaya Sürülecek

 
Indivisible, farklı ülkelerde farklı zamanlarda piyasaya sürülecek. Oyun 8 Ekimde Kuzey Amerika'ya 11 Ekimde de Avrupa'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için hem fiziksel hem de dijital olarak piyasaya sürülecek. Ancak Steam Türkiye sayfasına girdiğimiz zaman oyunun bizim için de 8 Ekimde piyasaya sürüleceği ortaya çıkıyor. 
 
Oyunu 115 TL'ye şimdiden Steam üzerinden ön sipariş edebilirsiniz. Oyunun tanıtım yazısını aşağıdan okuyabilirsiniz: 
 

Indivisible'da Ajna adlı kızın, sahip olduğu güçlerin ardında yatan gizemi çözmek için bir yolculuğa çıkacak. Ajna'nın yolculuğu boyunca yeni kişilerle tanışacak, yeni güçler ve özellikler kazanacak ve türlü düşmanlara karşı mücadele vereceğiz.

Valkyrie Profile ve Super Metroid gibi yapımlardan esinlenilerek geliştirilen bu oyunun müzikleri Secret of Mana'nın müziklerinin bestekarı Hiroki Kikuta tarafından ele alınacak.
 

Oyunun fragmanını ise aşağıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Indivisle Skullgirl Zero Lab RPG Anja adventure macera
No Man's Sky'ın Beyond Güncellemesinden Yeni Fragman Paylaşıldı Psikolojik - Macera Korku Oyunu Still There PC ve Switch İçin Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Indivisible
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız