Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Indivisible'ın Gelecekteki Tüm DLC ve Güncellemeleri İptal Edildi

 
Lab Zero Games'teki tüm çalışanların işten çıkarılmasından sonra aksiyon RPG platform oyunu Indivisible'ın da sonu gelmiş oldu.
 
Yayıncı 505 Games, geliştirici Lab Zero Games'te yaşanan bu olayın oyunun geleceği için ne anlama geldiğini detaylandırdı.
 
13 Ekim'de oyunun Switch versiyonu için son bir güncelleme yayınlanacak ve New Game+ ile couch co-op modu eklenecek ve Razmi's Challenges indirilebilir içerik paketi satışa sunulacak. Tüm bu içerikler oyunun diğer versiyonlarında mevcuttu. Switch'e gelecek bu güncellemeyle tüm platformlar eşitlenecek.
 
Daha önce planlanan konuk karakterlerin ve bağış desteğinde bulunan kişilerin oluşturduğu karakterlerin oyuna eklenmesi iptal edildi. Oyun artık geliştirilmeyecek.
 
Bağışta bulunan destekçilerin ödüllerinin ulaşması için 505 Games harekete geçti. Ajna / Heruka figürü üretim aşamasında.
 
Oyunu dünya genelindeki kutulu ve dijital satışı devam edecek. Bir tek Switch kutulu versiyonu Kuzey Amerika'da satılmayacak.
 
Daha fazla detayı indivisiblegame.com adresi üzerinde bulabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Indivisle Skullgirl Zero Lab RPG Anja adventure macera
Ghost of Tsushima PS5'te 60FPS Haftalık Dizi ve Film Önerisi 28: Midnight Gospel - Palm Springs

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Indivisible
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız