Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Indivisible için New Game+ ve Couch Co-Op Güncellemesi Bugün Yayınlanacak

 
Yayıncı 505 Games ve geliştirici Lab Zero Games, Indivisible'ın New Game+ ve couch co-op güncellemesinin bugün tüm platformlarda yayınlanacağını duyurdu.
 
New Game+ modu, oyunu bir kez bitiren oyuncuların ilk oynanışından elde ettiği tüm yetenekleri ve silahları tutarak oyuna yeniden başlamasına imkan sunacak. New Game+ modunda düşmanlar daha zorlu olacak, yetenekleriniz sayesinde gizli bölgelere ulaşabileceksiniz ve ana karakter Ajna yeni bir görünüme sahip olacak. Ayrıca New Game+ modunun sonundaki jenerik ekranında besteci Hiroki Kikuta'nun yeni müziğini dinleyebileceksiniz. Bu müzik 21 Nisan'da çıkacak Indivisible soundtrack'ine ait.
 
Couch Co-Op ise aynı sistem üzerine kontrolcüleri bağlayarak üç arkadaşınızı oyuna davet etmenizi sağlayacak. Birinci oyuncu dışındaki karakterler Ajna'nın yeteneklerine sahip olmayacak. Keşif sırasında sadece sıçrama mekaniğini kullanacaklar fakat savaş başladığında saldırı yapabilecekler.
 
Indivisible gerçek zamanlı savaş mekanikleriyle birlikte elle çizimi sanat ve animasyonlar içeren bir aksiyon RPG / Platform oyunu. PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Konsol ve PC için Xbox Game Pass'e dahil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Indivisle Skullgirl Zero Lab RPG Anja adventure macera
Phil Spencer, Xbox Series X'in Fiyatı Hakkında Konuştu Sonic the Hedgehog'un İlk 8 Dakikası Paylaşıldı

Geldimmigordun

2.4.2020 12:29:25

0
Oyun sıra tabanlı değil mi ya O yüzden başlamıyordum
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Indivisible
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız