Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Birden Fazla Lab Zero Games Çalışanı İstifa Etti

 
Indivisible ve Skullgirls geliştiricisi Lab Zero Games'ten birden fazla çalışan ayrıldı.

Sebebi ise stüdyo patronu Mike Zaimont'un çalışanlarına sergilediği kötü davranışlar.

Haziran ayının sonunda iki çalışan Mike Zaimont'un küçük düşürücü ve müstehcen yorumlar yapmasından rahatsızlığını dile getirmişti. Lab Zero Games bu konu hakkında resmi bir açıklama yayınlayacaklarını söyledi fakat bu açıklama hiçbir zaman gelmedi.

Bunun üzerine baş animatör ve sanat yönetmeni Mariel Cartwright, animatör Jonathan Kim ve sanatçı Brian "EU03" Jun stüdyodan istifa ettiklerini duyurdu.
 
Mariel Cartwright, Mike Zaimont'un ırkçı şakaları, uygunsuz mesajları ve diğer bazı olayların ardından ekip olarak seslerini yükseltmeye başladıklarını belirtti ve böylece ekipteki pek çok kişinin Mike Zaimont'un çalışanlarına karşı beslediği kin, hakaretler, tehditler, yalanlar ve tacizler gün yüzüne çıktı.
 
Jonathan Kim tarafından belirtilene göre Lab Zero Games'in hedefi her zaman çalışanların şirkete ortak olduğu ve herkesin eşit haklara sahip olduğu bir model oluşturmaktı fakat bu hedefe de ulaşılamadı. Mike Zaimont stüdyonun %100 sahibi ve yönetim kurulu üyelerini kaldırarak tek kontrolü kendi üzerine almış.

Lab Zero Game ve Mike Zaimont henüz konu hakkında bir açıklama yapmadı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN US Indivisle Skullgirl Zero Lab RPG Anja adventure macera
The Dark Pictures Anthology: Little Hope PC Sistem Gereksinimleri Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone Beşinci Sezon Reloaded Güncellemesi Yayınlandı

BSC Misafiri

25.8.2020 14:06:02

0
Patronlara ne zaman sorulsa hepimiz eşitiz der ama kendilerinden başka şeyi düşünmezler. 1 saat fazla mesai yapınca parasını vermezler ama sizden 1 saat fazladan beleşe mesai yapmanızı isterler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Indivisible
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız