Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Indivisible Switch Versiyonu Oyunun Geliştiricisinden Habersiz Çıkmış

 
Indivisible Switch versiyonu önceden duyurusu yapılmadan geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde çıkışını gerçekleştirdi ve bu durum sadece oyuncular için sürpriz olmamış.
 
Oyunun geliştiricisi Lab Zero Games'ten proje lideri ve baş tasarımcısı Mike Zaimont twitter üzerinden yaptığı açıklamada "Duyuruyu kaçırmış gibi hissediyorsunuz değil mi? Merak etmeyin yalnız değilsiniz. Ekip olarak biz de bizi twitter üzerinden tebrik eden oyuncular aracılığıyla öğrendik. Haberimiz yoktu." dedi.
 
Switch portunu üstlenen farklı bir stüdyo performans ve teknik açıdan iyi bir iş çıkarmışa benziyor fakat Nintendo eShop üzerinde yanlış kapak görseli kullanılması ve New Game+ ile couch co-op gibi güncel içeriklerin yer almaması epey bir tepki çekti.
 
Mike Zaimont bununla ilgili olarak da "Switch versiyonu çıkışı Lab Zero Games'in kalite standartlarını yansıtmıyor. Üzgünüm. Yapan biz değildik." dedi.
 
Yayıncı 505 Games ise 28 Nisan çıkışına yetişmek zorunda oldukları için acele ettiklerini kabul etti ve sorunların hepsinin farkında olduklarını, önümüzdeki haftalarda halledileceğini ekledi. 
 
Indivisible gerçek zaman ve sıra tabanlı savaş mekaniklerini birleştiren elle çizilmiş sanat ve animasyonlara sahip bir aksiyon RPG platform oyunu. Oyun ilk olarak Ekim 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıktı. Konsol ve PC için Xbox Game Pass'e de dahil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Indivisle Skullgirl Zero Lab RPG Anja adventure macera
Disney, Hercules'in Live-Action Filmini Yapacak Toy Story 4'ün Yönetmeninden Transformers Filmlerinin Öncesini Anlatacak Animasyon Filmi Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Indivisible
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız