Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Homeworld 3 için Co-op Modu Tanıtan Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını Gearbox Publishing ve geliştiriciliğini Blackbird Interactive'in üstlendiği bilim kurgu temalı strateji oyunu Homeworld 3 için co-op modu tanıtan yeni bir fragman yayınlandı. War Games adlı bu fragman içerisinde iş birliği modunun özellikleri, savaş anları, atmosfer ve daha fazlası gösteriliyor.
 
Gerçek zamanlı strateji deneyimi geliyor
 
 
 
Strateji oyunu Homeworld 3 hem tek oyunculu hem de yeni co-op yani iş birliği modunu destekliyor. Roguelike unsurların yer aldığı oyun gerçek zamanlı stratejiyle harmanlanıyor. Oyun içerisinde kendi filonuzu oluşturabiliyor, düşman dalgalarını def edebiliyor ve istediğiniz şekilde kendi planlamanızı yapabiliyorsunuz.
 
Oyunda tüm bunları yaparken elbette kendi stratejinizi oluşturmak ve sonraki hamlenizi düşünmek oldukça önem arz ediyor. Taktiksel unsurların ön planda olduğu ve yılın oyunu ödülünü kazanan bilim kurgu temalı gerçek zamanlı strateji serisinin yeni oyunu Homeworld 3, üst düzey bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.
 
Strateji severlere hitap edecek olan Homeworld 3, Şubat 2024'te Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyun ayrıca Türkçe dilini destekliyor.
 
İşte fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Homeworld 3 Geabox Publishing Blackbird Interactive RTS PC
ASUS, Gamescom 2023’te WiFi 7 Desteğine Sahip Yeni Nesil Z790 Anakartlarını Tanıttı! ASUS ROG, Gamescom 2023’teki “Never Stop Gaming” Etkinliğinde Yeni Ürünlerini Tanıttı

BSC Misafiri

26.8.2023 17:25:57

0
Ah be! Keşke TR fiyatı belli olsa :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Homeworld 3
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız