Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Homeworld 3 için Hikaye Fragmanı Yayınlandı

 
 
Gearbox Publishing ve geliştirici Blackbird Interactive, Gamescom 2023: Opening Night Live kapsamında Homeworld 3'ün resmi hikaye fragmanını yayınladı. Homeworld 3, Şubat 2024'te Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Ödüllü serinin yeni oyunu geliyor 
 
Taktiksel tasarımıyla beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan ve yılın oyunu ödülünü kazanan bilim kurgu temalı gerçek zamanlı strateji serisinin yeni oyunu Homeworld 3 oyunculara benzersiz bir deneyim sunmak istiyor. 3 boyutlu olarak uzayda filo savaşlarına katılacağınız oyunda büyük mücadelelere giriyorsunuz. 
 
Homeworld 3'te seride daha önce yer almayan özellikler bulunuyor. Stratejinin temel olduğu oyunda hem tek oyunculu hem de eşli oynanabilen çoklu oyuncu modu yer buluyor. Homeworld 3 hem serinin hayranlarını hem de yeni gelen oyuncuları memnun etmek istiyor.
 
Hikaye fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Homeworld 3 Geabox Publishing Blackbird Interactive RTS PC
Assassin's Creed Mirage Oyununda Ezan Sesi Yer Alacak Age of Empires IV: Anniversary Edition Artık Xbox Series ve Xbox One için Mevcut

KristalTürk

23.8.2023 11:53:37

0
Çok güzel gözüküyor. Beklediğim 1-2 stratejiden biriydi bir de bakayım dedim steame Türkçe eklenmiş mi diye eklenmiş yerelleştirenlerin emeğine sağlık gearbox da adamdır
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Homeworld 3
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız