Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Homeworld 3 Ertelendi: Yeni Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Gearbox Publishing ve geliştirici Blackbird Interactive, Homeworld 3'ü daha önce planlanan ilk Şubat 2024 çıkış tarihinden 8 Mart 2024 tarihine erteledi. Oyun PC için Steam ve Epic Games Store üzerinden 59.99 dolarlık bir fiyatla satışa sunulacak.
 
Taktiksel savaşlara yelken açabileceğimiz bir yapım
 
 
 
Taktiksel ve tamamen benzersiz içerikleri bünyesinde barındıran, yılın oyunu ödülünü kazanan bilim kurgu temalı gerçek zamanlı strateji serisi; Homeworld 3 ile geri dönmeye hazırlanıyor. Ödüllü hikaye galaktik bir ölçekte açığa çıkarken kontrolü elinize alabiliyor ve 3 boyutlu uzayda filo savaşlarında çarpışabiliyorsunuz. 
 
Homeworld'ün zamandan bağımsız sanat tarzı, modern teknolojiyle gelişiyor ve merak duygusunu da ön planda tutuyor. oyunda saldırı gemileri, yıldız ve nebuladan oluşan bir arka plan karşısında devasa Kruvazörlerin arasında düzen içerisinde uçabiliyorsunuz. Filoların çarpıştığı yapım artık yeni tarihiyle çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Yeni video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Homeworld 3 Geabox Publishing Blackbird Interactive RTS PC
Point Blank Güncellenmiş Harita Taktikleri Devam Oyunu Frostpunk 2 için Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

İhsanblack02

1.12.2023 21:05:30

0
Efsane bir rts geliyor. İsterse sonbahara ertelesin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Homeworld 3
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız