Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Homeworld 3 PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı

 
 
Blackbird Interactive tarafından yayınlanacak olan yeni bilim kurgu RTS oyunu Homeworld 3 için resmi PC sistem gereksinimleri yayınladı. Oyunda Ray Tracing efektleri de bulunacak. Ayrıca NVIDIA'nın DLSS 3 teknolojisini ve AMD'nin FSR 2 teknolojisini destekleyecek.
 
Grafik konusunda üst düzey bir sistem sunacak
 
 
 
Geliştiriciler oyunun gölgelerini iyileştirmek için Ray Tracing'i kullanacak. RT sayesinde PC oyuncuları daha gerçekçi gölgelerle beraber oyunu deneyimleyecek. Homeworld 3, DLSS 3 Frame Generation'ı desteklese de Ray Reconstruction'ı destekleyip desteklemeyeceği konusunda henüz bir bilgi yok. Ayrıca oyunun Intel XeSS'i desteklemeyeceği de belirtiliyor. Blackbird ekibi oyunun Intel Arc GPU'larla uyumlu olacağını aktarıyor.
 
Ekip, gerekli minimum işlemci ve ekran kartı olarak Intel i5 8600K ve AMD Ryzen 5 3600X'in yanı sıra NVIDIA GTX1060, AMD R9 480 ve Intel Arc A380'i listeliyor. 
 
PC sistem gereksinimleri
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Homeworld 3 Geabox Publishing Blackbird Interactive RTS PC
Dragon’s Dogma 2 Çıkış Tarihi Resmi Olarak Açıklandı! Cyberpunk 2077 için Ciri Modu Yayınlandı

TncyKrmn

29.11.2023 20:24:33

0
AMD kartlarda Frame Generetion geldiğinden geri neredeyse her oyun 2k ultrada 200 fps oynanır oldu. GTA V , RDR , AC serisi , CS2 vs vs. CP2077 , Spiderman , metro oyunlaırnda da RT açık 70-80 fps veriyor. Şu 7900xtx , 4090 gibi olaylar tamamen işkembeden sallama yani. Bu tarz teknolojiler olduğu sürece kim takar doğal çözünürlükte oynamayı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Homeworld 3
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız