Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Geliştirici nDreams, Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord'un 26 Ekim'de PlayStation VR2 ve Quest için çıkış yapacağını duyurdu. Sanal gerçeklik macerasında arkadaşlarınızla takım kurabiliyor ve hayalet avcısı olabiliyorsunuz.
 
İş birliğine dayalı bir yapıya sahip
 
 
 
San Francisco şehrini Hayalet Lord'dan kurtarmaya çalışacağınız oyunda sanal gerçeklik için özel olarak tasarlanmış iş birliği mekaniği yer alıyor. Oyunda çok oyunculu macera içerisinde arkadaşlarınızı toplayabiliyor ve ekibinizi genişletebiliyorsunuz. 
 
Serinin klasik araçlarından yeni taretlere ve oradan da hayalet tuzaklarına kadar daha önce görülmemiş Ghostbustin' aygıtlarıyla kendinizi donatabiliyorsunuz. Boyutlar arası portalları kapatmak ve hayaletleri ortadan kaldırmak gibi çeşitli görevleri üstlenebileceğiniz oyunda bulmacaları çözebiliyor, hayaletleri tuzağa düşürebiliyor ve arkadaşlarınıza beraber planlar yapabiliyorsunuz.
 
Arkadaşlarla vakit geçirmek istiyorsanız bu oyunda size göre bir yapı sunuluyor. Ancak oyunu tek başınıza da oynayabiliyor ve böylece Hayalet Lord'u kendi başınıza alt edebiliyorsunuz. 
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ghostbusters tps pc ps4 xbox one
Ghostrunner 2'nin Demo Sürümü Yayınlandı: Tüm Oyuncular için Ücretsiz Roblox 10 Ekim'de PS4 ve PS5 Konsollarına Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ghostbusters
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız