Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghostbusters: Spirits Unleashed'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Geliştirici IllFonic, asimetrik çok oyunculu yapım Ghostbusters: Spirits Unleashed'ın 18 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Ön siparişler şu anda mevcut ve dijital ön siparişler 18 Ağustos'ta açılacak. Dijital ön sipariş bonusları arasında Slimer karakterine Önceden Erişim, Özel Atıcı, Proton Paketi ve özel giysiler yer alıyor. 
 
Ghostbusters: Spirits Unleashed, her beceriden insana uygun, eğlenceli bir çok oyunculu oyundur. Proton paketi kuşanmış dört Hayalet Avcısı, asimetrik çok oyunculu savaşlarda eşsiz konumları lanetleyen bir Hayaleti yakalamaya çalışıyor (çevrimiçi ya da çevrimdışı).
 
Oyuncular ilerledikçe oynanış deneyimini geliştirmek adına hem Hayalet Avcıları hem de Hayaletler için kullanılabilen kozmetiklerin ve geliştirmelerin kilidini açar. Oyunun görüntüsü ve hissiyatı, hayranların Hayalet Yakalama fantezilerini bu evrende yaşamasına olanak tanıyan sürükleyici bir deneyim sunuyor. Avcı ya da hayalet olman fark etmez, oyunu öğrenmesi kolay ustalaşması da çok keyifli! 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ghostbusters tps pc ps4 xbox one
Embracer Group Büyümeye Devam Ediyor: 8 Stüdyoyu Daha Satın Aldı Konami, Arsenal ile Olan İş Birliğini Uzatt

Babblebabble

18.8.2022 17:07:37

0
Yine mağaza fetişliği konuşmuş, rüşvetler harcanmış herhalde. Single zannedip üzülüyordum az kalsın ama neyse ki hikaye falan yokmuş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ghostbusters
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız