Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghostbusters: Spirits Unleashed'ın PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı

 
 
Illfonic, asimetrik çok oyunculu Ghostbusters: Spirits Unleashed'in PC sistem gereksinimlerini açıkladı. Oyun Ray tracing efektlerine sahip olacak. Işın izlemenin detayları açıklanmadı ancak sadece ışın izlemeli yansımalara ve gölgelere sahip olacağı tahmin ediliyor.
 
Ghostbusters: Spirits Unleashed, her beceriden insana uygun, eğlenceli bir çok oyunculu oyundur. Proton paketi kuşanmış dört Hayalet Avcısı, asimetrik çok oyunculu savaşlarda eşsiz konumları lanetleyen bir Hayaleti yakalamaya çalışıyor (çevrimiçi ya da çevrimdışı). 
 
Oyuncular ilerledikçe oynanış deneyimini geliştirmek adına hem Hayalet Avcıları hem de Hayaletler için kullanılabilen kozmetiklerin ve geliştirmelerin kilidini açar.  
 
Ghostbusters: Spirits Unleashed, 18 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Sistem gereksinimleri
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming ghostbusters tps pc ps4 xbox one
Hogwarts Legacy için 20 Dakikalık Oyun içi Görüntüler Yayınlandı Sony'nin Days Gone Filmi Üzerinde Çalıştığı Bildiriliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ghostbusters
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız