Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hogwarts Legacy için 20 Dakikalık Oyun içi Görüntüler Yayınlandı

 
 
Warner Bros, Hogwarts Legacy için 20 dakikalık oyun (motor) içi görüntüler içeren yeni bir video yayınladı. Bu video oyunun bazı ortamlarını gösteriyor.
 
Hogwarts Legacy, sürükleyici bir sihirle doludur ve oyuncuları, olmayı seçtikleri cadı veya büyücü olma maceralarının merkezine yerleştirir. Güçlü büyülerde ustalaştıkça, dövüş becerilerini geliştirdikçe ve ölümcül düşmanlarla yüzleşmelerine yardımcı olacak yoldaşları seçtikçe karakterlerinin yeteneklerini geliştirecekler. Oyuncular ayrıca zor seçimler sunacak ve neyi temsil ettiklerini belirleyecek görevler ve senaryolarla karşılaşacaklar.
 
Hikayenin zirvesine ulaştıklarında oyuncular büyülerde ustalaşarak, iksirler hazırlayarak ve fantastik canavarları evcilleştirerek büyülü yeteneklerini geliştirirler. Yol boyunca, büyücülük dünyasının uzun süredir unutulmuş geçmişine bağlı tehlikelerle ve yalnızca kendilerinin sahip olduğu alışılmadık bir yetenekle dolu geniş bir dünyayı ortaya çıkaracaklar. Açık dünya yolculuğu, oyuncuları Hogwarts'ın ötesine, Yasak Orman ve Hogsmeade Köyü gibi yeni ve tanıdık büyücülük dünyasına götürüyor. 
 
Hogwarts Legacy, 10 Şubat 2023'te PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.   
 
Oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Hogwarts Legacy Warner Bros. Games Avalanche Studio açık dünya tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu
Saints Row 2022 Resmi PC Sistem Gereksinimleri Ghostbusters: Spirits Unleashed'ın PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

arnavut_efe

22.8.2022 09:46:24

0
quote:

Orjinalden alıntı: Philipp_Plein Ben ne izledim ya?
Atmosferi gösteriyorlar işte, yarınki gamescom açılışında hogwarts legacy ile başlayacak gamescom orda farklı birşeyler göstereceklerdir..

BSC Misafiri

21.8.2022 20:56:21

0
grafikler güzelde biraz fazla parlak, cıvıl cıvıl geldi bana. daha karanlık olması gerekiyordu sanki?

BSC Misafiri

21.8.2022 11:57:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyun muhteşem işte tanıtım böyle yapılır. Darısı Gow Ragnarok’un başına. Güya spoiler vermek istemiyorlarmış. O zaman spoilersız bir oynanış hazırlarsın gösterirsin elinde ne var. 2 ay sonra oyun gelecek adamların ne yaptıkları belli değil. Zaten Barlog’da yok işin içinde iyice sıvadılar galiba.
Neyi görmeyi bekliyorsun GOW'dan orasını anlamadım..Aynı oyun işte..Yeni yetenek falan mı göstersin, Yada yeni diyarları..Yada yeni Boss'ları.. Videoda göreceksem oynamamın ne anlamı var..

BSC Misafiri

21.8.2022 11:57:24

0
PS4 neslinin Grafiğine sahip olduğu çok belli oluyor..PS4'teki 3. parti yapımlar içerisinde en iyi gözüken oyunlar arasına girebilir ama Hâlâ özel oyunları seviyesinde değil.. Ondan dolayı benim için muhteşem değilde güzel gözüken bir oyun seviyesinde..Çünkü bu gözler neler gördü..

Philipp_Plein

21.8.2022 10:01:31

0
Ben ne izledim ya?

BSC Misafiri

20.8.2022 22:53:13

0
Oyun muhteşem işte tanıtım böyle yapılır. Darısı Gow Ragnarok’un başına. Güya spoiler vermek istemiyorlarmış. O zaman spoilersız bir oynanış hazırlarsın gösterirsin elinde ne var. 2 ay sonra oyun gelecek adamların ne yaptıkları belli değil. Zaten Barlog’da yok işin içinde iyice sıvadılar galiba.

BSC Misafiri

20.8.2022 22:52:40

0
Grafikler baya iyi duruyor. oynarken de böyle gözükürse muhteşem olur.

BSC Misafiri

20.8.2022 18:50:42

0
Umarım bu "Oynanışımız ve görev sistemimiz patates gibi oldu. Biz de bu görüntüleri yayınlayalım, ilgi çekelim." gibi bir şey değildir. Çünkü bu atmosferle birlikte oyunun içini de doldurdularsa muazzam bir oyun çıkacak ortaya.

BSC Misafiri

20.8.2022 16:38:50

0
Mükemmel duruyor.Atmosferik oyunlardan çok oyunun içine atmosferi araç olarak iyi yediren oyunları daha çok severim.Bu oyunun atmosferi çok çekici duruyor açıkçası.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hogwarts Legacy ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız