Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ghostrunner 2'nin Demo Sürümü Yayınlandı: Tüm Oyuncular için Ücretsiz

 
 
Yayıncılığını 505 Games'in ve geliştiriciliğini One More Level'ın üstlendiği birinci şahıs aksiyon oyunu Ghostrunner II'nin ücretsiz bir demosu yayınlandı. Yeni ücretsiz demo PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için mevcut.
 
Oyun hızlı bir aksiyon içeriğini sunuyor
 
 
 
Ghostrunner II, Ghostrunner olaylarından bir yıl sonrasını konu alıyor. Oyuncular ve hayranlar tarafından merakla beklenen hardcore slasher oyunlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda insanlığın son sığınağı olan Dharma Kulesi'ni yöneten zorba Keymaster'ın düşüşünden sonrası temel alınıyor ve burada tekrardan kanlar dökülüyor.
 
Kıyamet sonrası siberpunk dünyasında geçen oyunda düşmanlara karşı hızlı hamleler yapabiliyor, ninja hareketleri sergileyebiliyor ve yapay zekaya karşı büyük bir mücadele veriyoruz. Farklı bölgelere doğru adım atabildiğiniz oyunda bölüm sonu canavarlarıyla da karşılaşabiliyorsunuz.
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Ghostrunner II, 26 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Demo fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Ghostrunner 2 505 Games One More Level
State of Play Etkinliğinde Öne Çıkan ve Duyurulan Tüm Oyunlar: 2023 Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ghostrunner 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız