Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FromSoftware'in Yeni Oyunu Armored Core 6 için Resmi Hikaye Fragmanı Yayınlandı

 
 
Bandai Namco, FromSoftware'in tarafından geliştirilen bilim kurgu temalı Armored Core 6 için resmi bir hikaye fragmanı yayınladı. Diğer hikaye fragmanlarının aksine bu yeni video tamamen sinematik bir içeriği bizlere aktarıyor. Bu yüzden gerçek oyun içi görüntüler yer almıyor. 
 
Armored Core 6 yüksek tempolu bir aksiyonu sunmak istiyor
 
 
 
Armored Core VI: Fires of Rubicon adlı oyunda oyunculara yüksek tempolu içerikler sunulmak isteniyor. Oyun içerisinde farklı ve zorlu görevler yer alıyor ve burada oyuncular özgürce hareket edebiliyor. Mecha ile ilerlediğimiz oyunda bu makineleri kontrol etmek için pilotluk becerilerimizi ortaya dökmeye çalışıyoruz. 
 
Oyunda pilotluk becerilerin haricinde menzilli veya yakın dövüş saldırılarına giriş yapıyor ve yüksek aksiyona dalabiliyoruz. Dinamik hareketlerle beraber zorlu mücadelelere atılacağımız oyunda düşmanları alt etmek için çeşitli hareketler de sergileyebiliyoruz. 
 
Tek oyunculu veya çevrimiçi PvP olarak oynayacağımız oyunda Steam sayfasına göre 3. parti Arxan, Easy Anti-Cheat programı yer alıyor. Armored Core VI: Fires of Rubicon, 25 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Sinematik fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Armored Core 6 From Software Namco Bandai Aksiyon TPS Mech
Counter Strike'ın Dust 2 Haritası UE5'te Yeniden Hayat Buldu: İşte Oynanış Görüntüleri Tekken 8 için Claudio Serafino Karakter Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.7.2023 15:13:39

0
İnsan silahlı çatışmalı bir oyun olsaydı keşke

JaReD22

21.7.2023 14:45:06

+1
Çöps

Dhalsim

21.7.2023 14:13:27

0
Armored Core özlemişim len seni. Atmosferi çok güzel. Bizim ülkede fazla tutmayabilir makinelerle oynadığımız için. Teknolojik gelişmeleri hep en sondan takip ettiğimiz için.. Ama bana göre From Software & Bandai Namco imzalı olması bile yeterli oynamak için.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Armored Core 5
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız