Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Counter Strike'ın Dust 2 Haritası UE5'te Yeniden Hayat Buldu: İşte Oynanış Görüntüleri

 
 
YouTube'da içerik üreticisi 'Nic', Unreal Engine 5'te Counter-Strike oyunundan Dust 2 haritasının yeniden yapım sürümünü hayranlara sundu. Nic, Valve'ın nişancı rekabetçi oyunundan bu meşhur haritayı video içerisinde sergiledi ve oyundan bağımsız olarak vücut kamerasıyla çeşitli görüntüleri bizlere sundu. Devam eden bir çalışma olarak karşımıza çıkan bu proje şu anda oynanabilir durumda değil.
 
Görüntüler ilgi çekici görünüyor
 
 
 
Ortaya çıkan video içeriğine bakacak olursak ilk etapta yüksek çözünürlüklü dokuları görebiliriz. Bunun dışında devam eden çalışma geçtiğimiz süreçte internet dünyasını alt üst eden ve vücut kamerasına sahip Unrecord projesine benzer şekilde karşımıza çıkıyor. Ancak videoda görebileceğiniz gibi karşımızda yer alan karakterler herhangi bir hareket sergilemiyor ve sadece mermi yediği anda tepki veriyor. Ancak en azından oyunda karakterimiz ateş edilebiliyor.
 
Nic adlı içerik üreticisinin bu çalışmayı oyunculara sunma gibi bir niyeti yok. Dolayısıyla bu proje sadece hayranlara gösterim amaçlı ortaya çıkmış durumda ve ilerleyen süreçte yeni videoların gelmesi de bekleniyor. Ek olarak bu projeyi herhangi bir zamanda oynama fırsatı da bulamayacağız. Ancak bu tarz çalışmalar hayranların dikkatini çekebiliyor.
 
Eğer ilginizi çektiyse videoya aşağıdan göz atabilirsiniz
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Herkese Yetecek Kadar Star Wars Var: İşte 7 Farklı Oyunun Tüm Detayları FromSoftware'in Yeni Oyunu Armored Core 6 için Resmi Hikaye Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız