Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PGL Major Copenhagen 2024: Kapalı Elemeleri'nde Eternal Fire'dan Güzel Başlangıç!

 
     PGL Major Copenhagen 2024, Counter-Strike 2 Kapalı Elemeleri'nde temsilcimiz Eternal Fire güzel bir başlangıç yaptı. Temsilcimiz oynadığı 2 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmayı başardı.
 
     PGL Major Copenhagen 2024 Avrupa Kapalı Elemeleri'nde mücadele eden temsilcimiz Eternal Fire, Pera Esports ve IKLA takımları ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaların sonucunda Eternal Fire; Nuke haritasında Pera Esports'u 13-4,  Overpass haritasında IKLA takımını 13-10 mağlup etmeyi başardı. Böylelikle 2 galibiyet elde eden temsilcimiz RMR Elemeleri'ne yükselmeye bir adım daha yaklaştı.
 
     Temsilcimiz bugün 3 maçlık seri formatında oynanacak MOUZ karşılaşmasında galibiyet elde etmesi durumunda adını üst tura yazdıracak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Yeni Booster Set Maze of Millenia Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyununa Geliyor Slave Zero X Hack and Slash Deneyimi Sunuyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız