Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Booster Set Maze of Millenia Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyununa Geliyor

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI), Yu-Gi-Oh KOLEKSİYON KART OYUNU (TCG) için yepyeni booster seti Maze of Millennia'nın çıktığını duyurdu.
 
Maze of Millennia, çizgi seride görülen ve tarihin tozlu sayfalarına gömüldüğü düşünülen yepyeni kartlar ve günümüzün en popüler turnuva kartlarından bazılarıyla geliyor. Bu setle Düellocuları Yu-Gi-Oh!'nun birçok dünyasında ilk kez ortaya çıkan veya bu dünyalardan ilham alan düzinelerce yeni kart bekliyor.
 
Bu kartlara Pegasus'un geçen yıl Duelist Nexus'ta tanıtılan ve altı yıl sonra Yu-Gi-Oh! TCG’ye eklenen ilk yeni canavar türü olan İllüzyon canavarlarıyla etkileşime girebilen müthiş Büyü Kartı Eye of Illusion da dahil.
 
 
 
Clorless, Chaos King of Dark World oyuna eklenen yeni kartlardan bir diğeri ve son derece güçlü. Bu Seviye 12 Canavar Kartı Füzyon Çağırıldığında, rakibinizin TÜM kartlarını tek bir hamlede yok edebilirsiniz.
 
Bu arada, bu sette yer alan yepyeni Bonfire kartı, Seviye 4 veya daha düşük herhangi bir Pyro canavarını elinize ekleyen, oyuncuların uzun zamandır beklediği bir Büyü Kartı.Bu kart şubat ayının başlarında yapılması planlanan, yaklaşan Phantom Nightmare setiyle dünya çapında prömiyeri yapılacak olan yeni Pyro tabanlı temayla ilgilenen Düellocular için mutlaka sahip olunması gereken bir kart.
 
Bunlar ve çok daha fazlası Maze of Millennia’da sizi bekliyor. Tam set, 11 Ultra Rare, 16 Süper Rare, 57 Rare ve 1 Çeyrek Yüzyıl Secret Rare dahil olmak üzere 85 kart içerir. 16 kart aynı zamanda Koleksiyoncu Nadirleri olarak da mevcut. Her güçlendirici paketinde 1 Folyo ve 6 Nadir kart olmak üzere 7 kart bulunmakta.
 
Daha fazla bilgi için adresimiz: https://www.yugioh-card.com/eu/product/maze-of-millennia/
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
kart macera yugioh
Rahatlatıcı Bahçe Deneyimi Garden Life: A Cozy Simulator Yakında Geliyor PGL Major Copenhagen 2024: Kapalı Elemeleri'nde Eternal Fire'dan Güzel Başlangıç!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
YU-GI-OH! Duel Links
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız