Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Castlevania'nın Yazarı, 4. Sezondan Sonra Projede Yer Almayacak Gibi Duruyor

 
Konami'nin efsaneleşmiş video oyun serisi Castlevania'dan uyarlanan Netflix'in orijinal içeriği Castlevania dizisinin senaristi Warren Ellis, projede bundan sonra yer almayacak gibi duruyor.
 
The Hollywood Reporter'ın haberine göre Warren Ellis, geçtiğimiz haftalarda çıkan cinsel taciz ve istismar olaylarından dolayı projeden uzaklaştırılacak. Hatta sadece Castlevania değil, şu anda yazarlığını yaptığı birçok projeden uzaklaştırılacak gibi duruyor. Böylesine ciddi ve çirkin bir suçtan sonra şirketlerin Warren Ellis ile çalışması zaten çok da beklenen bir olay değildi.
 
Ayrıca habere göre Warren Ellis'in Castlevania'nın dördüncü sezonu için tüm çalışmaları da tamamlanmış. Yani dördüncü sezon için herhangi bir olumsuz durum yaratmayacak.  
 
Castlevania'nın üçüncü sezonu geçtiğimiz aylarda yine Netflix üzerinden yayınlandı. Dördüncü sezon onayını da yine geçtiğimiz haftalarda almıştı. 
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Castlevania netflix anime haberler 1. 2. 3. sezon oyuncular ne zaman oyuncu kadrosu konusu ne zaman haberler detaylar
Haftalık Oyun Önerisi 18: Fall Guys: Ultimate Knockout Project xCloud iOS Testi Erken Sonlandırıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Castlevania Animesi
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız