Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Castlevania'nın 4. Sezonu Onaylandı

 
Netflix'in yayıncılığını yaptığı aynı isimli video oyunu temel alan Castlevania animasyon dizisinin yeni sezonu onaylandı. Dizinin üçüncü sezonu 5 Mart'ta yayınlanmıştı.
 
Haberin bu kısımdan sonrası ilk üç sezon için spoiler içeriyor.
 
İlk sezonla Dracula hikayesini bitiren dizi, üçüncü sezon ile yeni bir hikayeye giriş yaptı diyebiliriz. Alucard'ın babasına dönüşmeye başlaması, Hector'un Styria'da köle olması, Isaac'in güç kazanması üçüncü sezonda olan olaylardı. Bunlar dışında diziye üçüncü sezonda gelen Saint Germain'i de bir sonraki sezonda büyük ihtimalle tekrar göreceğiz. Tüm bu olaylarla birlikte, dördüncü sezonda bizi yine bir savaşın beklediğini söyleyebiliriz.
 
Dizinin dördüncü sezonu için net bir tarih veya herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Ancak Twitter üzerinden atılan Tweet ile en azından yapım aşamasında olduğunu biliyoruz.
 
Şu anda yayınlanan ilk 3 sezonu Netflix'te bulabilirsiniz. Bahsi geçen Tweet'i de aşağıda bulabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Castlevania netflix anime haberler 1. 2. 3. sezon oyuncular ne zaman oyuncu kadrosu konusu ne zaman haberler detaylar
Monument Valley 2 ve Lara Croft GO Mobilde Ücretsiz Netflix, Dragon's Lair'ın Filmini Yapacak, Başrol İçin de Ryan Reynolds ile Görüşülüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

chris92

28.3.2020 23:23:31

0
çok sıkıcı birinci sezon ok ikinci sezon 6.bölümde kaldım devam edesim gelmiyor.

BSC Misafiri

28.3.2020 23:22:47

0
quote:

Orjinalden alıntı: aykut291 Yani illa birileri şunu yazacak Bu Anime değil Çizgi dizi ben Anime demeyi tercih ediyorum tamam.Batıda Çizgi Dizi Japonyada Anime deniliyor anladık ok. Bana göre kötü çok ruhsuz ve inan benim gibi düşünen insanlarda yok değil.
Batıda çizgi film japonya da anime denmiyor. Onun teknik ayrımları var.

aykut291

28.3.2020 21:00:30

0
Yani illa birileri şunu yazacak Bu Anime değil Çizgi dizi ben Anime demeyi tercih ediyorum tamam.Batıda Çizgi Dizi Japonyada Anime deniliyor anladık ok. Bana göre kötü çok ruhsuz ve inan benim gibi düşünen insanlarda yok değil.

BSC Misafiri

28.3.2020 20:37:14

0
Ben dublajlı versiyonunu izledim gayet iyiydi bence

BSC Misafiri

28.3.2020 16:55:48

+1
quote:

Orjinalden alıntı: aykut291 Yok ya batı tarafı artık Anime işini beceremiyor artık bence Animasyon güzelde hikaye anlatımı diloglar falan çok ruhsuz ve sıkıcı.Japon yapımları ôyle değil.
Bu anime değil dostum. :D Diyaloglar hiçte kötü değil Warren Ellis yazıyor. Animelerin şanı 90'lar da kaldı. Bugün yılda 2-3 tane izlenecek anime çıkarsa öpüp başına koyuyorsun çoğu ergen işi. Melodramatik saçmalıklarla dolu.

aykut291

28.3.2020 16:32:33

+1
Yok ya batı tarafı artık Anime işini beceremiyor artık bence Animasyon güzelde hikaye anlatımı diloglar falan çok ruhsuz ve sıkıcı.Japon yapımları ôyle değil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Castlevania Animesi
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız