Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Project xCloud iOS Testi Erken Sonlandırıldı

 
Microsoft, Project xCloud sisteminin iOS üzerindeki testlerini erken sonlandırdı.

Normalde 11 Eylül'e kadar devam etmesi planlanıyordu fakat Microsoft sözcüsünün The Verge'e yaptığı açıklamaya göre App Store'un ilkelerine uymak adına bugün itibarıyla sonlandırıldı.
 
Project xCloud sisteminin iOS versiyonu testleri oldukça kısıtlıydı. Sadece Halo: The Master Chief Collection mevcuttu ve katılımcı sayısı 10.000 kişiydi.
 
Microsoft konuyla ilgili olarak "Project xCloud önizleme test periyodumuz iOS üzerinde sona erdi ve bulut oyunculuğunu 15 Eylül'den itibaren Xbox Game Pass Ultimate'ın bir parçası olarak Android müşterilerine sunmaya odaklandık." dedi ve ileride iOS'e de getirmeyi amaçladıklarını belirtti. 
 
Benzer olarak, Google'ın iOS'teki Stadia uygulaması kullanıcıların sadece hesaplarını yönetmesine imkan tanıyor ve Valve da Steam Link'ı iOS'e getirmek için uzun bir süre uğraşmıştı. 
 
Project xCloud Xbox oyunlarını Wi-Fi veya mobil ağ üzerinden telefonda veya tablette doğrudan buluttan akış yoluyla oynayabilmeyi sağlayan bir sistem. 15 Eylül'de Android cihazlar için çıkışını gerçekleştirecek ve Xbox Game Pass Ultimate aboneleri 100'den fazla Xbox Game Pass oyununa Project xCloud üzerinden ek ücret ödemeden erişebilecek. Desteklenen 22 ülke arasında Türkiye bulunmuyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak The Verge Project xCloud Microsoft Xbox
Castlevania'nın Yazarı, 4. Sezondan Sonra Projede Yer Almayacak Gibi Duruyor Xbox Game Pass - Yakında Ayrılacak Oyunlar (Resmi Müzik Videosu)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Berkayselcuk

7.8.2020 00:51:46

0
Ya ios u geç adam gibi pc de çıkar.

Philipp_Plein

6.8.2020 23:01:05

0
Apple’ın salak katı kurallarının sonucu işte rezillikten başka bir şey değil.

Hudson51

6.8.2020 21:57:56

0
Xcloud şayet iyi olursa Geforce Now'ın bir adım ötesi olacak bence. Zaten Now ile yepyeni ve harika bir dönem açılmışken Xcloud da bu yoldan giderse tıpkı Game Pass gibi başarılı olabilir. Stadia da kendi çöplüğünde bir şeyler yapa yapa batar artık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Project xCloud
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız