Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft, Web Tarayıcısı Tabanlı xCloud'u Test Etmeye Başladı

Microsoft'un streaming servisi xCloud bir süredir Android cihazlar üzerinde ulaşılabilir durumda ve ilkbaharda PC ile iOS'e de gelmesi bekleniyor.
 
Microsoft, web tarayıcısı tabanlı xCloud'u test etmeye başladı ve bu sürümün menülerine ait ilk ekran görüntüleri ortaya çıktı.
 
Apple'ın kısıtlamaları sebebiyle xCloud web tarayıcısı Safari üzerinden iPhone ve iPad'lere gelecek. GeForce Now da iOS'te aynı çözüm yoluna gitmişti.
 
PC'de Google Chrome ve Microsoft Edge gibi tarayıcılar dışında Windows 10 Xbox uygulamasından da xCloud'a erişilebilecek. The Verge'ün haberine göre xCloud Windows 10 Xbox uygulaması testleri de yakında başlayacak.
 
Xbox Game Pass Ultimate aboneliğine dahil olan xCloud henüz Türkiye'de mevcut değil ancak Xbox Türkiye'den Halil Gökoğlu'nun belirttiğine göre servisin ülkemize getirilmesi yönünde çalışmalar var.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak The Verge Project xCloud Microsoft Xbox
Metro Exodus Enhanced Edition Duyuruldu Silent Hill Yaratıcısının Yeni Oyunundan Konsept Çizimler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

waltran

16.2.2021 17:18:31

0
microsoft iyi güzel geliyorda pazarın lideri olunca fiyatı 3-5 e katlanır bu servislerin, bu haliyle kalmasının imkanı yok.

BSC Misafiri

16.2.2021 10:19:03

0
PS'yede gelsin.

X-DDT

16.2.2021 00:36:26

0
Cok guzel olur cok da guzel olur. Benim en cok usendigim seylerden biri oyun indirmek. Surekli oynayan bi insan degilim o yuzden bir oyunu indirdikten sonra araya zaman girdiginde tekrar oynayasim gelmedigi cok sik oluyor. Bu durumu bildigim icin de genelde hic indiresim gelmiyor. PC'den XClouda erisebilirsem bu dertten kurtulmus olacagim. Sayin XBox'cim cabuk getir.

Hudson51

15.2.2021 22:59:28

0
Müthiş bir proje ve bu projeden tek beklentim de Geforce Now gibi düşük gecikme ve kaliteli görüntü verebilmesi. Eğer başarırlarsa üstüne Geforce Now gibi bir kütüphane modeli benimserlerse işte o zaman geleceği ellerinde tutarlar. Net.

BSC Misafiri

15.2.2021 20:10:28

+5
Ne stadia, ne geforce; microsoft piyasayı süpürecek bu sistemle. Gamepass ultimate ile zaten bir sürü oyuna sahip oluyorsun, EA Play dahil oluyor, (Ubisoft plus bu sene içinde bekleniyor), ve bu oyunları stream ederek oynayabiliyorsun.. Harika özellik. Geforce now'da oyuna da sahip olmak gerektiği için ekstra külfet oluyordu, stadia ayrı bi platform gibi zaten ama microsoft bu konuda hepsini süpürmeye geliyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Project xCloud
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız