Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Castlevania'nın 3. Sezonu Yayınlandı

 
Oyun dünyasının popüler yapımlarından Castlevania'nın, oldukça başarılı bulunan Netflix yapımı animasyon dizisinin 3. sezonu başladı. Dizinin ilk sezonu 2017'de, ikinci sezonu ise 2018'de yayınlanmıştı. 
 
Dizinin üçüncü sezonunda, Alucard yalnız yaşamına ayak uydurmaya çalışırken; Belmont ve Sypha, ürkütücü ve sıra dışı bir kasabayı ziyarete gider. Carmilla ise eve bir ödüle döner ve yeni sezonun hikayesi başlar. Üçüncü sezon ortalama 25 dakikalık bölümlerden oluşuyor ve toplamda 10 bölüm.
 
Dizinin başrolündeki karakterlerden Belmont'un seslendirmesini Hobbit filmindeki Thorin rolünden tanıdığımız Richard Armitage, Alucard'ın seslendirmesini Battlestar Galactica'daki Baltar rolünü üstelenen James Callis ve Sypha karakterini de daha önce oyunlarda seslendirme yapan Alejandra Reynoso yapıyor.
 
Dizinin tüm bölümlerini şu anda Netflix üzerinden izleyebilirsiniz. Dizi için yayınlanan son fragmanı ise aşağıda bulabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Castlevania netflix anime haberler 1. 2. 3. sezon oyuncular ne zaman oyuncu kadrosu konusu ne zaman haberler detaylar
Death Stranding PC Versiyonu Fanatical'de İndirimle 310,51 TL Valorant'ta Gerçek Para ile Satın Alınan Kozmetik Ürünler Olacak Ama Loot Box Olmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Venomstr

7.3.2020 02:19:44

0
İlk sezonu izledim, güzeldi. Yeni sezonu da izleyelim.

BSC Misafiri

5.3.2020 19:10:11

0
Merakla bekliyordum

ezgiturali

5.3.2020 18:11:16

0
oh be sonunda. acil izlensin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Castlevania Animesi
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız