Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Castlevania'nın 3. Sezonunun Yayın Tarihi Belli Oldu

 
Oyun dünyasının yakından tanıdığı Castlevania'nın Netflix yapımı animasyon dizisinin 3. sezon yayın tarihi açıklandı. Bu sefer bir hata yok gibi duruyor.
 
Netflix'in resmi Twitter hesabından paylaşılan Tweet'e göre Castlevania'nın üçüncü sezonu 5 Mart 2020'de Netflix üzerinden yayınlanacak ve 10 bölümden oluşacak. Tweet'te yazana göre bu sezonda daha fazla gizem, cinayet, kargaşa ve vampir olacak.
 
Dizinin 4 bölümden oluşan ilk sezonu 2017'de yayınlanmıştı. 8 bölümlük ikinci sezonu ise 2018'de yayınlanmıştı. Eğer daha önce izlemediyseniz bir göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Tüm bölümleri Netflix'te bulabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite Castlevania netflix anime haberler 1. 2. 3. sezon oyuncular ne zaman oyuncu kadrosu konusu ne zaman haberler detaylar
Florence 13 Şubat'ta Switch ve PC'ye Geliyor Yeni Xbox'ın Gizemli Bağlantı Girişinin Genişletilebilir Depolama Alanı İçin Olduğu Söyleniyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.2.2020 11:28:28

0
Çok boş bir animasyon.ilk sezon iyiydi ikinci sezon çok sıkıcıydı .helsing ultimate izleyin bunun yerine

Antikaruh

5.2.2020 05:59:59

+1
2 sezonu toplasanız bir film çıkmıyor. Şaka gibiydi, izlediğimde "bu ne lan, ne ara ne oldu, böyle bitti mi şimdi" demiştim. Yanlış falan indirdiğimi sanmıştım :) Bom boş. Jenerikleri falan çıkardığınızda bölüm başına 10 dakika falan düşüyor :) Bunun için birde 2'şer yıl ara veriyorlar. İ-na-nıl-maz !

porsux

5.2.2020 01:42:58

0
Keşke bu tarz içinde bolca gerilim olan animasyon dizileri daha çok olsa. Ben biraz uzağım, bu şekilde bildiğiniz başka var mı?

Babblebabble

5.2.2020 00:05:36

0
Şu uzun aralar çok kötü oluyor gerçekten. Ben bunun ilk sezonunu izledikten sonra, dizinin ikinci sezonu gelene kadar dizinin varlığını unutmuşum. Geçen yılın sonlarına doğru karşıma çıktı da öyle hatırladım.

mehmetalpertr

4.2.2020 23:48:04

0
ilk iki sezonu zevkle izlemiştim. iyi oldu bu sağ olun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Castlevania Animesi
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız