Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Art of rally Epic Games'te Ücretsiz: Almayı Unutmayın

 
 
Epic Games platformunda kış indirimleri devam ederken yıl sonuna kadar her gün ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor. Her gün saat 19.00'da yenilenen ücretsiz oyunlar ile istediğiniz şekilde kütüphanenizi genişletebilir ve böylece daha fazla oyuna sahip olabilirsiniz. Her gün farklı farklı oyun türleri ile karşılaştığımız bu platform özelinde istediğiniz oyuna Türk Lirası üzerinden ulaşabilir ve kış indirimleri kapsamında da gerçekten ucuz oyunlarla karşılaşabilirsiniz. Steam platformunun aksine bu platform üzerinde Türk Lirası ile beraber oyunlar satılıyor ve böylece daha fazla tasarruf edebiliyorsunuz.
 
Epic Games platformunda indirimlere ek olarak aynı zamanda yüzde 33'lük indirim kuponu bulunuyor. Bu kuponla beraber de bir oyuna daha da fazla ucuza bir şekilde elde edebiliyor ve gerçekten bu oyunlar büyük çaplı olarak karşımıza çıkıyor.
 
Epic Games'in bugün ücretsiz olarak sunduğu oyun izometrik bakış açısı ile beraber drift yapabileceğiniz ve 235 Türk liralık bir fiyatla beraber karşımıza çıkan Art of Drift oyunu. Aşağıda vermiş olduğumuz linkten oyunun Epic Games sayfasına ulaşabilir ve böylece oyunu dilediğiniz şekilde ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız ve kendinizi nostalji bir hissiyata atmak istiyorsanız bu oyuna bir göz atabilir ve oyuna oynayabilirsiniz.
 
 
Yukarıdan aşağıya bakış açısıyla beraber yer aldığımız yapım içerisinde renkli ortamların olduğunu görebiliyor ve farklı ortamlara doğru geçiş yaparken de aynı zamanda ilgi çekici manzaralarla beraber karşılaşabiliyoruz. Dikkat çekici sanat tarzı ile ve grafik yapısı ile beraber bizlere sunulan oyunda rahatlatıcı bir deneyimin yanı sıra aynı zamanda aracımızı kontrol edebileceğimiz ve aracımızla beraber farklı hareketler yapabileceğimiz bir yarış deneyimi bizlere sunuluyor. Yarış oyunlarına farklı bir bakış açısından yapım içerisinde farklı araçları deneyebiliyor, bu araçlarla beraber istediğiniz bir şekilde ilerleyebiliyor ve gerçekten de güzel bir deneyime adım atabiliyoruz.
 
 
 

 
Oyun hakkında 
 
Ralli deneyimi elde edebileceğiniz ve aracınızla beraber farklı bölgelere doğru ilerleyebileceğiniz yapımda rallinin altın çağından esinlenen bir dünya yer alıyor. Oyun içerisinde ilk etapta zorlayıcı bir yapı var gibi gözükse de oyuna ne kadar çok yer alırsanız ve oynarsanız o kadar çok usta olabiliyor ve oyuna kolayca adapte olabiliyorsunuz. Oyunun kontrolleri kolay bir şekilde karşımıza çıkıyor ve her oyuncuya hitap edecek yapısı ile beraber buradaki yerimizi alabiliyoruz. Oyunda ilerlediğimiz esnada farklı arenalara doğru geçiş yapabiliyoruz, bu arenaların hangi yapıya sahip olduğunu görebiliyor ve oyunda ilerlerken elbette diğer araçlarla beraber yarış içerisine geçiş yapabiliyoruz.
 
Epic Games platformunda sunulan oyun aynı zamanda başarıları bulunuyor. Bu başarıları elde etmek için de elbette oyunda farklı hamleleri gerçekleştirmeniz ve bir seviyeye kadar ulaşmanız gerekiyor. Her başarının sizlere verebileceği farklı deneyim puanları yer alıyor. Bu deneyim puanlarını elde etmek için de elbette bu başarımları elde edebilir ve böylece oyunda daha fazla eğlence içeriğinin kilidini açabilirsiniz. Bazı oyuncular bildiğiniz üzere bu başarıları oldukça seviyor ve sırf bu başarıları kazanmak için bazı oyunları da tamamen oynamak durumunda kalıyor. Dolayısıyla bu oyun özelinde de bu başarıların olduğunu söyleyebiliriz.
 
 
Absolute Drift adlı oyunun geliştiricileri tarafından oyunculara sunulan bu oyunda, yukarıda da bahsettiğimiz gibi rallinin altın çağından esinlenen bir yapı yer alıyor ve yukarıdan aşağıya kamera bakış açısıyla beraber oyundaki yerimizi alabiliyoruz. Oyunda ilgi çekici ortamların yer aldığını söyleyebilir ve aynı zamanda bir ralli ustası olmak için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz.

Oyunda bu bahsettiğimiz özellikler dışında günlük ve haftalık olarak çeşitli görevlerin olduğunu söyleyebiliyor ve bu görevlerde aynı zamanda liderlik tablolarının yer aldığını aktarabiliyoruz. Burada diğer oyunculardan farklı olarak daha fazla puan elde etmek için bu görevleri yapabiliyor ve etkinliklere katılım sağlayabiliyorsunuz. Bu sıralama tablolarında en üst seviyelere ulaşmak için elbette görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyor ve en iyi skoru elde ederek sıralamalarda en yükseğe oturabiliyorsunuz.
 
Oyunun zaten temelinde bu tarz görevler ve etkinlikler yer alıyor. Hem günlük hem de haftalık etkinliklere katılarak elbette daha fazla eğlencenin içeriğini açabiliyor ve oyunda bir yandan da kendinizi aslında bir amaç uğruna görebiliyorsunuz. Dolayısıyla bu skor tabloları içerisinde yer aldığınız süre boyunca mücadele etmeye devam edebiliyor ve ralli ustası olmaya başlayabiliyorsunuz.

Oyunda rallinin altın çağını yaşayabileceğiniz diğer bir mod bulunuyor. Kariyer modu olarak karşımıza çıkan bu mod içerisinde kendi kariyerinizi şekillendirebileceğiniz ve merdivenleri tırmanabileceğiniz bir yapı bizlere aktarılıyor. Kariyer modu içerisinde aynı zamanda Finlandiya'dan Sardunya'ya, Japonya'dan Norveç kıyılarına, Kenya'dan Almanya'ya ve oradan da Endonezya'ya uzanan 78 farklı bölge bulunuyor. Bu bölgeleri dilediğiniz gibi ilerleyebiliyor, bu bölgelerde istediğiniz şekilde kapışabiliyor ve gerçekten de ilgi çekici ortamlarla ve manzaralarla beraber de karşılaşabiliyoruz.
 
Oyunda yaklaşık olarak 80 farklı arenanın olduğunu söyleyebiliyor ve rallinin altın çağını deneyimleyebileceğiniz bir yapı gerçekten de bu oyun içerisinde yer alıyor diyebiliriz. Bu bölgelerin her birinin farklı zorlukları ve oyuncu türleri yer alıyor. Buralarda en iyi şekilde yer almak için elbette oyun içerisinde biraz vakit geçirmeniz gerekiyor ve biraz ustalaştıktan sonra da her bölge içerisinde en iyi yarışçı olabiliyorsunuz.
 
 

Bu bölgelerin haricinde bir de yukarıda da bahsettiğimiz gibi oyunda farklı farklı araçlar yer alıyor. Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyunda 50'den fazla ikonik ralli arabası bulunuyor. Bu arabalar da elbette yıllara göre değişkenlik gösterebiliyor. Oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca 60'lardan esinlenilen klasik araçlardan 80'lerden esinlenen yarış araçlarına kadar farklı türde otomobiller bulunuyor. B grubundan A grubuna kadar çeşitli nostaljik arabaları deneyebileceğiniz ve kullanabileceğiniz bu yapım içerisinde araba hastalarına ve severlerine gerçekten de güzel bir deneyim yaşatılıyor.
 
Oyunda özgün kontrollerin yer aldığını söyledik ve bu kontrollerle beraber en üstte sürücüleri bile sollayabileceğiniz ve ona göre kendi hamlenizi yapabileceğiniz bir yapı yer alıyor. Bu araçlarla beraber de istediğiniz şekilde hızlı ilerleyebiliyor ve en iyi sürüş numaralarınızı burada gerçekleştirebiliyoruz. Zirveye doğru oynayabileceğiniz bu yapımda kariyer basamaklarını tırmanmaya çalışıyor ve en sağlam basamakları burada atarak elbette oyunlarda ve yarışlarda ilk sırayı almaya başlıyorsunuz.
 
İkonik araçların yanı sıra, araçları en iyi şekilde kontrol etmeniz gereken bir şema yer alıyor. Burada araçları frenleyebiliyor, gaza basabiliyor, drift atabiliyor ve sağa ve sola doğru hızlı manevralar yapabiliyorsunuz. Bu manevralarla beraber elbette diğer oyuncuların, yani yarışçıların üstesinden gelmeye çalışıyor ve her arena içerisinde, yani yarış bölgesi içerisinde birinci olmaya çalışıyorsunuz.
 
Elbette her bölge içerisinde farklı farklı zorluklarla beraber karşılaşabiliyor ve bu zorlukları aşmak için de aracınızın gücünden faydalanabiliyorsunuz. Her aracın kendine özgü mekanikleri, yapısı ve kontrolleri bulunuyor. Dolayısıyla oyun içerisinde bir araç hızlı bir şekilde ilerlerken ve hızlı manevra yaparken, diğer bir araç daha ağır bir şekilde ilerleyebiliyor ancak yol tutuşu hızlı araçlara göre daha iyi olabiliyor. Dolayısıyla oyun içerisinde bu tarz farklı araçları bulunuyor ve bunların seçimleri ile beraber de oyundaki yerinize alabiliyor ve aynı zamanda yarışlara katılım sağlayabiliyorsunuz. Bu tarz nostalji oyunları elbette her bir oyuncu kesimine hitap etmiyor. Ancak bu tarz oyunlardan hoşlanan oyuncular elbette daha fazla eğlencenin dibine vurabiliyor.
 
 

Oyun içerisinde bunların dışında her bir bölgede farklı zorlukların olduğundan bahsettik. Bunun dışında yarıştığınız kısımlarda yolların standart bir şekilde olduğunu ve dar bir şekilde karşımıza çıktığını görebiliyoruz. Aynı zamanda burada önümüze farklı farklı zorluklar ve engeller çıkabiliyor. Bu engelleri aşmak için elbette yolun diğer kısımlarını, yani boş olan kısımlarını kullanabiliyor ve bu engelleri çarpmamak için de aracımızı en iyi şekilde yönlendirmeniz ve kullanmamız gerekiyor. Dolayısıyla oyunda yer aldığınız süre boyunca gerçekten de karşımıza ani olarak çıkabilecek engellerin olduğuna göre biliyor ve bunları aşarak da diğer oyunculardan daha hızlı bir şekilde oyuna tamamlayabiliyoruz.
 
Oyunda elbette diğer oyunculardan kastımız oyun içerisindeki botlar. Bunun dışında oyun tamamen tek oyunculu bir şekilde oynanabiliyor ve herhangi bir çevrimiçi modu ne yazık ki bünyesinde barındırmıyor. Oyunda yer aldığınız süre boyunca kamera açıları sizin aracınızı sürüş şeklinize göre şekilleniyor ve ne kadar çok manevra yaparsanız kamerada o kadar çok git gel yapabiliyor ve sizin aracınızı merkez konuma alabiliyor.

Zirve yarışına geçiş yapabileceğiniz ve günlük ve haftalık olarak etkinliklere ve yarışlara katılabileceğiniz yapı şu anda Epic Games platformunda tamamen ücretsiz bir şekilde sunuluyor. Oyuna bugün saat 19.00'a kadar ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilir ve kütüphanenizdeki bu oyunu istediğiniz zaman oynayabilirsiniz. Yani eklediğiniz bu oyun tamamen kalıcı bir şekilde sizin olabiliyor.
 
Oyunda bunun dışında sürüş yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz ve bunları diğer oyunculara gösterebileceğiniz ve arkadaşlarınızla beraber paylaşabileceğiniz bir fotoğraf modu yer alıyor. Fotoğraf modu içerisinde istediğiniz manzaraları ve bölgeleri çekebiliyor, yaptığınız hareketleri burada sergileyebiliyor ve en sevdiğiniz manzaraları diğer oyuncularla ve arkadaşlarla beraber paylaşabiliyorsunuz. Ek olarak oyunda tekrar modu bulunuyor. Tekrar modu ile beraber oyunda neler yaptığınızı sergileyebiliyor ve bunları paylaşabiliyorsunuz. Böylece oyunda neler yaşadığınızı tekrar tekrar aktarabilir ve bunlar bir ana olarak sistemlerinizde kalabiliyor.
 
 
 
Genel olarak toparlayacak olursak, oyun içerisinde yukarıdan bakış açısıyla beraber bir kamera türü yer alıyor. Bu kamera bizim aracımızı merkez konuma alıyor ve yaptığımız hamlelere göre de şekilleniyor. Bunun dışında oyunda tek oyunculu bir yapı yer alıyor ve ralli yarış deneyimini burada elde edebiliyoruz. Oyunda keskin virajlar bulunuyor. Buraları aşmak için drift yapabiliyor, farklı araçları kullanabiliyor ve nostalji araçlarla beraber de farklı arenaları adım atabiliyoruz.
 
Ek olarak oyunda yer aldığımız süre boyunca liderlik tabloları ile beraber üst sıralara ulaşmaya çalışıyor ve aynı zamanda günlük ve haftalık mücadelelere katılabiliyoruz. Bu mücadelelerden elbette yeni araçların kilidini açabiliyor ve bu araçlarla beraber de dilediğimiz şekilde ilerleyebiliyoruz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Zaten şu anda ücretsiz bir şekilde sunulduğundan dolayı elbette kütüphanenizde kalmasında fayda var.

Diğer taraftan Epic Games platformundaki yeni ücretsiz oyun bugün 19.00'dan sonra belli olacak. Yani bu oyunu elde etmek için ve kütüphanenize eklemek için sınırlı bir süreniz bulunuyor. Diğer oyunun şu anda ne olacağı bilinmiyor. Sadece tahminlerinizi yorumlar kısmında belirtebiliyorsunuz. Bakalım saat geldiğinde hangi oyun bizlere ücretsiz olarak sunulacak hep birlikte göreceğiz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Stalker'dan İlham Alan Pioner için Oynanış Videosu Yayınlandı Tencent ve NetEase 80 Milyar Dolar Kaybetti

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız