Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alien: Isolation'ın Yeni Güncellemesi 2 Yeni Zorluk Seçeneği Ekliyor

     Korku oyunu dendiğinde son dönemin en çok konuşulan oyunlarından olan Alien: Isolation'ın yeni ve ücretsiz güncellemesi, oyuna iki farklı zorluk seçeneği ekliyor.

 
     Bu seçeneklerden bir tanesi olan Nightmare'da, hasarlı ekranı ile birlikte zarar görmüş bir hareket algılayıcısı kullanıyorsunuz. Bu hareket algılayıcısı bazen yanlış bilgiler de verebiliyor. Ayrıca harita sistemleri terminallerden indirilemiyor ve Alien dışındaki karakterlerle olan mücadeleleriniz çok daha zor oluyor.
 
     Diğer bir seçenek olan Novice ise Nightmare'ın tam tersine önemli eşyaları size gösteriyor, bolca yardımda bulunuyor ve sizi oyuna ısıtmaya çalışıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Alien Aliens Alien Isolation isolation Creative Assembly Sega
PlayStation 4'e Özel Oyun Without Memory'nin İlk Tanıtım Videosu Paylaşıldı Elite: Dangerous Çıktığında Eski Kayıtlar Silinmeyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

vergosa

10.12.2014 16:34:25

0
geçte olsa bi inceleme görebilsek çok iyi olurdu

Redunay

10.12.2014 12:24:27

0
Paralı mı?

alito

10.12.2014 12:24:09

0
Hard modunda bitirdim ve Androidler yeterince zorluyordu bunda artık kafayı yedirtir kesin. Bence oyunda Alien değil, Androidler daha çok zorluyor oyuncuyu.

gokuba

10.12.2014 11:37:09

+1
yav tek başına ölümsüz alien yeterli değilmi zaten? Balistik füze yese üstünüze koşmaya devam ediyor ama onun dışında grafikler hayranlık uyandırıcı

Guest-7A1E308D7

10.12.2014 09:50:29

+1
" Hard " seçeneği ile oynadım, canımdan bezdim, Nightmare'ı düşünemiyorum bile. Bu yapımcılar gerçekten " adilik " sınırlarını zorluyorlar :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alien: Isolation ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız