Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mobil Oyun Alien: Blackout Mağazalardan Kaldırılıyor: Satın Alınamayacak

 
 
Hayranların sevdiği Alien Isolation'ın mobil devam oyunu Alien: Blackout mağazadan kaldırılıyor. Ocak 2019'da iOS ve Android için yayınlanan Blackout, Alien Isolation'daki olayları doğrudan takip ediyor ve oyuncular bir kez daha Ellen Ripley'in kızı Amanda'nın kontrolünü eline alıyor.
 
Oyunda bir kontrol odasında bulunuyoruz
 
 
 
Bir kontrol odasında geçen oyunda oyuncunun amacı Weyland-Yutani araştırma istasyonundaki dört mürettebat üyesini istasyon boyunca yönlendirmek ve aynı zamanda koridorlarda dolaşan Xenomorph'tan uzaklaştırmak. Zaman zaman Xenomorph, Amanda'nın kontrol odasına gelebiliyor, bu da oyuncunun odaya giden gücü kesmesi ve kapıyı kilitlemesi gerektiği anlamına geliyor. Bu haliyle oyun Five Nights at Freddy's'e benziyor.
 
Her ne kadar hayranlara hitap eden yapısıyla öne çıksa da Alien: Blackout'un resmi Twitter hesabından yapılan bir açıklamada 31 Ekim'de satıştan kaldırılacağı aktarılıyor. O zamana kadar App Store ve Google Play Store üzerinden 0,99$'a satılmaya devam edecek. 
 
Alien: Blackout için yayınlanan tanıtımlarda farklı bir yapıda olacağı hayranlara gösterilmişti. O haliyle mobil oyun yerine bir MMO nişancı oyunu olacağı varsayılmıştı. Ancak kısa süre sonra bu mobil oyunun Isolation'ın resmi bir devamı olmadığı belirtildi.
 
Oyun fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Alien Aliens Alien Isolation isolation Creative Assembly Sega
VR Başlıklarda Uçuş Deneyimine Hazır Olun: Project Wingman Geliyor Cyberpunk 2077 Phantom Liberty'de Ölen Sanatçı için Yapay Zeka Kullanıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alien: Isolation ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız