Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cliff Bleszinski ve Fox, Fox Satın Alınmadan Önce Yeni Bir Alien Oyunu Hakkında Görüşüyormuş

 
Epic Games'in eski tasarım direktörü ve Gears of War'un yaratıcılarından Cliff Bleszinski, gerçekleşememiş bir Alien oyunu hakkında Twitter üzerinden bilgilendirme yaptı.
 
Cliff Bleszinski'nin attığı Tweet'e göre kurucularından biri olduğu Boss Key Productions kapanmadan önce, Boss Key Productions ile Fox yeni bir Alien oyunu hakkında görüşüyormuş. Bu görüşme Fox, Disney tarafından satın alınmadan önceymiş ve Fox satın alındıktan sonra görüşmeler ve proje kaybolup gitmiş.
 
Bu gerçekleşememiş Alien projesinde ise, Black Mesa tarzı bir tesiste silahlanıp uzaylılarla savaşacakmışız. Oyunun ana karakteri ise büyümüş Newt olacakmış. Ayrıca oyunun FPS olması düşünülmüş.
 
Anladığımız kadarıyla Alien Isolation'a göre biraz daha aksiyon dolu bir oyun olacakmış. Alien Isolation her ne kadar başarılı olsa da sanırım herkes başarılı ve aksiyonlu bir Alien oyunu görmek isterdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Alien Aliens Alien Isolation isolation Creative Assembly Sega
Corona Virüsü, Switch'in Kuzey Amerika'da ve Avrupa'daki Dağıtımını Etkilemeyecek Sony ve Nvidia Corona Virüsü Sebebiyle MWC 2020 Etkinliğine Katılmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kuzgun_

13.2.2020 17:52:39

0
alien oyunla ve filmler hep heyecan uyandırıyor. ama gel gör ki oyunların oynanışları hep hayal kırıklığı

Guest-BB2CECC18

13.2.2020 16:55:21

0
Alien isolation oyunu tek kelimeyle efsaneydi. Bana bir daha onun kadar güzel oyun yapamayacaklar gibi geliyor. Umarım yanılırım.

BSC Misafiri

11.2.2020 10:18:45

0
Disney'in içine etmediği bir şey mi kaldı. Mandalorian olmasa resmen kazığa oturtulacaklardı. Bari eli yüzü düzgün bir Alien dizisi yapsalar fakat hani pek bir beklentimde yok.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alien: Isolation ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız